לפני הכל: 10 טיפים ללביבות מושלמות

מתכונים לסופגניות

>> וכל המתכונים לחנוכה

לביבות תפוחי אדמה

המדריך ללביבות תפוחי אדמה מושלמות
האמת, אחרי המדריך הזה לא באמת תצטרכו שום מתכון אחר. כאן תקבלו את כל האינפורמציה שאתם צריכים, מסוג תפוחי האדמה המומלץ ועד השאלה הנצחית האם באמת חשוב לסחוט את הירקות. לכו עם המתכון הזה, וניצחתם את החג.

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה מושלמות

לביבות תפוחי אדמה (צילום: חן שוקרון, אוכל טוב)
לביבות תפוחי אדמה. כאלה חייבים, עכשיו נראה מה עוד | צילום: חן שוקרון, אוכל טוב

לביבות ירקות

המתכון הזה הוא מהספר של אפרת ליכטנשטט, ושם קוראים להן "קציצות נחמה". תמצאו בהן, מלבד תפוחי האדמה, גם גזר, קישואים, בצל ושלל תבלינים, ואם לשפוט לפי ההיכרות שלנו עם אפרת ליכטנשטט, הן בטוח מצוינות.

>> למתכון: לביבות ירקות

הלביבות של אמא
מתכון קלאסי ללביבות, מהסוג שחייבים על השולחן בכל הדלקת נרות. פריכות, שפיציות, שמנוניות במידה, עם הרבה בצל מתקתק וטיפטיפונת קינמון או מוסקט - לזלול עם שמנת חמוצה ולהודות לאל על חגי ישראל.

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

>> לביבות תפוחי אדמה של אהרוני

אם אתם רוצים מתכון ללטקס ביתיות שגם מדגים לכם את כל שלבי ההכנה בתמונות - לכו על מתכון הלביבות של חן שוקרון שלנו. ועוד אחד של שוקרון: לביבות ריקוטה ודבש

ואם כל הקטע של התפודים הדליק אתכם - הנה עוד כמה הצעות מעולות ללביבות מהשפים של מסעדת הבסטה

קציצות נחמה (צילום: אפרת ליכטנשטט, "אז מה את עושה כל היום", הוצאת כתר)
לביבות ירקות של אפרת ליכטנשטט | צילום: אפרת ליכטנשטט, "אז מה את עושה כל היום", הוצאת כתר

דיסקיות תפוחי אדמה בתנור
את המתכון הזה, של אסתי ידידיה, אנחנו תופסים כהברקה אמיתית. אין כאן כמעט מרכיבים - רק תפוחי אדמה מגוררים, בצל ושום, שמן זית ותבלינים - ובכל זאת הוא מנפיק מנה פצצתית ופציחה, שילדים מתים עליה. פשוט מכינים דיסקיות דקות ואופים בתנור. התוצאה - חטיפי צ'יפס פריכים, שלא עמדתם בשבילם מעל המחבת אף לא חצי דקה. חנוכה הוא הזדמנות מעולה ליהנות שוב מהמתכון הזה.

>> למתכון: דיסקיות תפוחי אדמה בתנור

דיסקיות תפוחי אדמה אפויות (צילום: אסתי רותם, אוכל טוב)
דיסקיות תפוחי אדמה. יש לנו פיצוח | צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

לביבות תפוחי אדמה וגבינות
מי שטוחן כל חג, כבר שנים, לביבות תפוחי אדמה מסורתיות בטוח מכיר את ההרגשה: מצד אחד הגעגוע למאכל המסורתי, המוכר והטוב, מצד שני כמיהה למשהו חדש, כי כמה אפשר. אז המתכון הזה, של טל יעקב, עונה על שני הצרכים האלה: לביבות רגילות וטובות, מחוזקות במעט ריקוטה וגבינת עזים. שווה.

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה וגבינות

לביבות תפוח אדמה וגזר
לביבות קלאסיות, אבל לא ממש. קצר יותר צבעוניות, קצת יותר מתקתקות. שוות טעימה.

>> למתכון: לביבות תפוח אדמה וגזר

לביבות תפוח אדמה וגזר (צילום: ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה)
כמעט קלאסיות: לביבות תפוח אדמה וגזר | צילום: ליטל ארזי, השף הלבן, תנובה

לביבות תפוחי אדמה בריאות
גרסה קצת יותר שפויה והרבה פחות שמנונית למאכל שחנוכה אינו שלם בלעדיו - עם תוספת של קינואה ועדשים, ובעיקר - בלי טיגון. מתכון של ליה שומרון פינדר (תגללו למטה, תמצאו עוד הרבה לביבות אפויות וטובות).

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה בריאות

>> והנה לביבות תפוחי אדמה, בטטה וגבינה

לביבות תפוחי אדמה ובשר (צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב)
בשר טחון בתוך הלביבה? בטח, למה לא! דרניקי | צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב

לביבות דרניקי עם בשר טחון
והנה ההזדמנות שלנו ללמוד משהו טוב מהרוסים, ולהכין לביבות עם בשר טחון בילט אין. סמכו עלינו, מתכון פצצה.

>> למתכון: דרניקי - לביבות תפוחי אדמה עם בשר טחון

>> והנה גרסה גדולה ונטולת ביצים של לביבה. בשבילכם: רושטי

לביבות גבינה

לביבות גבינה ורוויון מתוקות
לביבות גבינה מתוקות וקלילות, שיכולות בכיף להחליף את הסופגניות על השולחן (פשוט תגישו אותן עם ריבה), והכי חשוב - אתם מתקתקים אותן בפחות מחצי שעה. 

>> למתכון: לביבות גבינה ורוויון מתוקות

לביבות גבינה וריוויון מתוקות (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
מי צריך סופגניות? לביבות גבינה ורוויון מתוקות | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב


סירניקי - לביבות קוטג'
לביבות קוטג'? כן, מסתבר שיש דבר כזה, והן נהדרות, סופר פשוטות להכנה והולכות מצוין גם עם מתוק וגם עם מלוח. מתכון כיפי וקליל, יד ראשונה מסבתא. מי צריך יותר? 

>> למתכון: סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזה

סירניקי לביבות קוטג' של סבתא ליזה (צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים)
לביבות קוטג'. אפשר מתוק אפשר מלוח | צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים


לביבות בטטה

>> מתכון חובה: לביבות הבטטה של אורנה ואלה, צעד אחר צעד

לביבות בטטה אורנה ואלה - מטגנים (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
כשאנחנו מדברים על לביבות הבטטה של אורנה ואלה אנחנו מתכוונים לאלה. אל תגידו שאתם לא חולים עליהן | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב


לביבות בטטה פריכות
כשאנחנו מדמיינים לביבות בטטה בדרך כלל עולה לנו בראש תמונה של לביבות רכות ונימוחות, בניגוד לאלה שעשויות מתפוחי אדמה ומתהדרות בקצוות קראנצ'יים, כמעט שרופים. אז כאן זה לא המקרה. לביבות הבטטה האלה הן פריכות, פציחות, וטעימות לאללה, בנוהל.

>> למתכון: לביבות בטטה פריכות

>> אוהבים את הגרסה הנימוחה? הנה, זה בשבילכם

לביבות בטטה של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
לביבות בטטה, הגרסה המתפצחת | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב

לביבות בטטה ועשבי תיבול
מתכון של אלקנה ביטון, שכמיטב המסורת עושה הרבה כבוד לירוקים. אז כן, הבסיס הוא בטטה, אבל חוץ ממנה יש פה גם שמיר, כוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק. כיף גדול.

>> למתכון: לביבות בטטה ועשבי תיבול

לביבות בטטה
לביבות של בטטה עם רוטב סויה ומייפל, שמטוגנות כמו שניצל – עם קמח, ביצה ופירורי לחם.

>> למתכון: לביבות בטטה

>> והנה לביבות הבטטה של פיליס גלזר

לביבות ירק של אלקנה (צילום: אלקנה ביטון)
לביבות בטטה וירק של אלקנה. אהבנו את הטאץ' | צילום: אלקנה ביטון

לביבות אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, רק קצת יותר ידידותיות לזולל (או קצת הרבה). איך עושים אותן פריכות, זהובות וטעימות אפילו בלי טיגון? הכל בפנים.

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות קלאסיות אפויות (צילום: ChameleonsEye, shutterstock)
לביבות תפוחי אדמה אפויות. עדיין מעולות! | צילום: ChameleonsEye, shutterstock

לביבות ירק אפויות בשלושה צבעים
לא, אנחנו לא מכריחים אתכם לחגוג את צבעי הקשת החג הזה, רק נותנים לכם מתכון פטנט אחד שיכול לעבוד בערך עם כל ירק שתרצו. 

>> למתכון: לביבות אפויות בשלושה צבעים

לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
לביבות אפויות בשלושה צבעים. רק תבחרו ירק | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

לביבות כתומות דלות קלוריות
80 קלוריות באחת - זה מה שיש בלביבות הכתומות הנחמדות האלה. מאדים כמה ירקות, טוחנים, מוסיפים מה שמוסיפים ומכניסים לתנור. וואללה, אולי בכל זאת נישאר רזים בחנוכה הזה. אמן ואמן.

>> למתכון: לביבות דלות קלוריות

לביבות דיאטטיות עם קישואים וירקות
קישואים, ארטישוק ירושלמי (או בטטה) ובצל - אלה המרכיבים העיקריים של הלביבות האלה, וביחד הם יוצרים מנה מתקתקה, פריכה וטעימה, והכל בלי טיגון. מגישים עם יוגורט ונשארים רזים (או, לחלופין, טוחנים עוד סופגנייה כדי לקזז).

>> למתכון: לביבות דיאטטיות

לביבות קישואים אפויות (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
לביבות של קישואים, ארטישוק ירושלמי ובצל. כיף לקצץ בקלוריות | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

לביבות תפוחי אדמה אפויות
ללביבות האלה אנחנו מתייחסים כאל קרובות משפחה של הפירה, ולכן אנחנו אוהבים אותן אהבת נפש. מדובר במתכון שמומלץ מאוד להכין עם הילדים, וכיף מאוד גם להגיש להם בסוף - ולדעת שלמרות שמדובר במעדן, עדיין הצלחתם לשמור להם על תזונה טובה ובריאה.

>> למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות (צילום: אסתי רותם, אוכל טוב)
לביבות תפוחי אדמה אפויות. קרובות משפחה אהובות של הפירה | צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

לביבות עדשים אדומות
מודים, בעבר פקפקנו בלביבות עדשים בכלל וביכולת שלהן לשמח אותנו בפרט, אבל אז פגשנו את המתכון הזה. בריא והכל - אבל גם כיפי, טעים - ולא מתרחק לחלוטין ממחוזות חנוכה (ובמילים אחרות: יש בפנים גם תפוחי אדמה). 

>> למתכון: לביבות עדשים אדומות

קציצות עדשים (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
בריאות, בריאות, אבל וואלה - טעימות: לביבות עדשים אדומות | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

לביבות דלורית טבעוניות
חנוכה הוא חג מלא ביצים. בסופגניות, בלביבות, קשה להתחמק מזה. אז נכון, קשה להתחמק - אבל אפשרי. ליה שומרון פינדר עם מתכון ללביבות טבעוניות לחלוטין, עם דלורית, ירוקים ומרכיב אחד מפתיע שקוראים לו דוחן. שווה בדיקה, אתם לא חושבים?

>> למתכון: לביבות דלורית טבעוניות

לביבות קישואים ותרד
דרך מעולה להכניס לילדים תרד, והאמת - גם לעצמכם. לביבות ירוקות ובריאות מאל"ף ועד תי"ו, שיגרמו לכם לחשוב לרגע שחנוכה הוא חג שכולו ויטמינים ומינרלים.

>> למתכון: לביבות קישואים ותרד

>> והנה לביבות קישואים מטוגנות

>> וגם: לביבות בטטה אפויות עם טוויסט מפתיע

לביבות קישואים ותרד (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
לביבות קישואים ותרד. שאני אטגן? מה פתאום | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

לביבות גבינה אפויות
לביבות פשוטות וסופר-טעימות, שכיף להכין עם הילדים. קוטג', בולגרית, צהובה, וקצת שיבולת שועל, שהופכת הכל לבריא יותר.

>> למתכון: לביבות גבינה אפויות

קציצות גבינה (צילום: אסתי רותם, אוכל טוב)
לביבות גבינה אפויות. ילדים חולים עליהן | צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

לביבות עדשים וכרובית אפויות
עוד לביבות שהייתם נותנים לזאטוטים שלכם בלי בדל של רגש אשמה. עם חיזוק של טחינה, בצל ובטטה - אתם יכולים להיות בטוחים שהם גם יקלטו אותן בשמחה.

>> למתכון: לביבות עדשים וכרובית אפויות

לביבות עדשים וכרובית (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
לביבות עדשים וכרובית אפויות. בריאות צרופה | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

לביבות סלק
קחו סלק, מוצרלה ומעט נענע, ערבבו עם קמח, ביצים וטיפה תבלינים (באמת שלא צריך יותר) - ויש לכם קציצות אדומות ומרשימות, מהסוג שלא רואים בכל בית.

>> למתכון: לביבות סלק אפויות

לביבות זוקיני וגזר (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
לביבות זוקיני וגזר. אבל לא רק | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

כל מיני לביבות

לביבות כרישה ושיבולת שועל
מעט מאוד מרכיבים יש בלביבות האלה, וכל אחד מהם מעורר בנו חדווה גדולה: קציצות כרישה הרי ברור שאנחנו אוהבים, ואם מוסיפים לזה בצל בשביל המתקתקות וקוואקר בשביל הבריאות - זה יכול רק לשפר.

>> למתכון: לביבות כרישה ושיבולת שועל

לביבות בצל כרישה ושיבולת שועל, עלים בצד (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
כמו לביבות כרישה, רק עוד יותר טובות. לביבות בצל, כרישה ושיבולת שועל | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

לביבות קישואים וקשקבל
אל תיתנו לקישואים לבלבל אתכם, מדובר בלביבות שובבות, עשירות ושופעות קלוריות, בדיוק מהסוג שאנחנו אוהבים.

>> למתכון: לביבות קישואים וקשקבל

לביבות קישואים וקשקבל (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
לביבות קישואים וקשקבל. אל תיתנו לקישואים לבלבל אתכם | צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

לביבות תירס וגבינה לבנה
שימו לב, חברים, זה רק נשמע כמו מתכון לילדים. כלומר, הקטנטנים יעופו עליהן, תהיו בטוחים, אבל מניסיון - גם הגדולים יחסלו אותן בשמחה. מהלביבות שמנסים פעם אחת בחנוכה, וממשיכים איתן כל השנה. 

>> למתכון: לביבות תירס וגבינה לבנה

לביבות תירס וגבינה לבנה (צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב)
בוגרות לסוגן. לביבות תירס וגבינה לבנה | צילום: גיל גוטקין, אוכל טוב

לביבות זוקיני וגזר
נכון הלביבות האלה נשמעות כמו משהו שילד בחיים לא יכניס לפה? טעות! כי אומנם יש בהן גזר, וגם (לא עלינו) זוקיני - אבל מה שעוד יש בהן זה גבינות ופירורי לחם, שהופכות אותן לעונג גדול לבני כל הגילאים.

>> למתכון: לביבות זוקיני וגזר

לביבת כרובית ענקית
מה שאנחנו הכי אוהבים בלביבה הזאת, חוץ מזה שהיא טעימה בטירוף, זה שהיא לא משעבדת אותנו למחבת. מטגנים מצד אחד (את כל הבלילה במכה, כן?), שומרים עד שהאורחים מגיעים ואז מעבירים לתנור. 

>> למתכון: לביבת כרובית

לביבת כרובית ענקית (צילום: אסף אמברם, אוכל טוב)
לביבת כרובית. לא משתעבדים למחבת | צילום: אסף אמברם, אוכל טוב

לביבות ירק עיראקיות
תמיד רצינו לדעת להכין ערוק עיראקיות, והנה בא חנוכה וסגר לנו את הפינה. מושלמות עם פיתה ובלעדיה, אחת הדרכים השוות לפתוח בוקר של שבת או לסגור רעב קליל בכל זמן אחר ביממה. נגיד עכשיו. מתכון של בל קפצן.

>> למתכון: לביבות ירק עיראקיות

>> והנה מתכונים להפקת חנוכה שלמה, כולל לביבת כרובית ענקית ומדהימה

לביבות עדשים ובורגול עם ירקות
אם אתם רגילים להתייחס ללביבות כאל נשנוש של לפני (או תוך כדי) הארוחה - הלביבות האלה הולכות לשנות לכם את ההרגלים. מדובר במתכון ללביבות שהן ארוחה - עם שעועית ירוקה ובורגול (שמרכיבים ביחד חלבון מלא!), וגם שומר ובצל. טעימות, משביעות, ואפילו בריאות.

>> למתכון: לביבות עדשים

לביבות עדשים ושומר (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
לביבות עדשים עם בורגול ושומר. ארוחה שלמה, טובה ומשביעה | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

לביבות ירק וגבינה בולגרית
הקטע במתכון הזה הוא בעיקר שהוא נטול גלוטן וסוכר, ועדיין טעים וטוב. יש שם כרשה, קישואים, תרד וגבינה, וגם בצל ושום ושמיר. בקיצור, לא חסר להן, ללביבות האלה. מתכון של מכון אברהמסון.

>> למתכון: לביבות ירק וגבינה בולגרית בלי גלוטן

לביבות סלק
עוד לביבות עם סלק, הפעם מטוגנות, מבית היוצר של מתוקה. בסיסי בסיסי, אבל מתוק וטעים, ובעיקר קצת אחר.

>> למתכון: לביבות סלק

>> והנה עוד מתכון ללביבות סלק

לביבות סלק (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
לביבות סלק. שמרנים, הירגעו, יש כאן גם תפוח אדמה | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

לביבות תירס
לביבות התירס של אמא של רוני מטעימא שלנו ישבו לה חזק בזיכרון, אבל המתכון, משום מה, פשוט לא עבד. אז היא ניסתה, ושינתה, וניסתה שוב, ולא התייאשה. התוצאות המענגות לפניכם.

>> למתכון: לביבות תירס

>> עוד מתכון מדליק ללביבות תירס

>> ועוד אחד, עם גבינת צ'דר ויוגורט יווני

לביבות ירק
בצל, גזר, קישואים, תפוח אדמה ופטרוזיליה - לביבות שיש בהן הכל, שעושות הרגשה של ארוחה שלמה. רק עשו לעצמכם טובה, תוציאו את מעבד המזון מהארון.

>> למתכון: לביבות ירק

לביבות גזר ברוטב יוגורט שום שמיר (צילום: יעל אילן,  יחסי ציבור )
לביבות ירק. הכל מכל וכל | צילום: יעל אילן, יחסי ציבור

לביבות פסטו וזיתים
חומר הגלם המרכזי בלביבות האלה הוא אמנם תפוחי אדמה, אבל החיזוק של הפסטו (הטרי טרי) והזיתים הופך אותן למשהו אחר לגמרי. מתכון של מתוקה.

>> למתכון: לביבות פסטו וזיתים

לביבות פסטו וזיתים (צילום: יעל אילן,  יחסי ציבור )
לביבות פסטו וזיתים. כן, ויש גם תפוחי אדמה | צילום: יעל אילן, יחסי ציבור

 לביבות אפונה
נשמע משונה? חכו שתטעמו. יש שם אפונה, נענע, שמנת חמוצה ואפילו קוואקר, וזה טעים ומפתיע ועושה חשק לעוד. 20 דקות עבודה, קצת טיגון - וניצחתם.

>> למתכון: לביבות אפונה וקוואקר

לביבות אפונה וקוואקר. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב, קוואקר)
לביבות אפונה. השמנת החמוצה כבר בפנים | צילום: דן לב, קוואקר

לביבות כרישה

עדינות וטעימות, ותמיד באות בול - להדלקת נרות חגיגית, לאורחים, לילדים וגם סתם ככה בתוך פיתה. איך שלא יהיה, מדובר במתכון מנצח

>> למתכון: לביבות כרישה

קציצות פראסה (צילום: שי מונטג, אוכל טוב)
בכל מצב ובכל שעה. לביבות כרישה | צילום: שי מונטג, אוכל טוב


>> למתכון: לביבות תפוחי עץ

>> לביבות גבינה מתוקות

>> לביבות בריאות עם אורז בר, עדשים וגבינה

>> לביבות עשבי תיבול

>> ספק לביבות ספק פנקייקס - המתכונים של מתכוניישן
>> לכל מתכוני הסופגניות

לביבות שורשים ופטריות
לכאורה - לביבות תפוחי אדמה. למעשה - לביבות סופר-מיוחדות עם שורש פטרוזיליה, שורש סלרי ופורצ'יני סחוטות. תהיו בטוחים שרק אתם תכינו כאלה. טעים טעים.

>> למתכון: לביבות שורשים ופטריות

>> ועוד מתכון ללביבות פטריות

>> והנה מתכון ללביבות ארטישוק ירושלמי

לביבות שורשים ופורצ'יני (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
לביבות שורשים ופטריות. רק לכם יש כאלה | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

 לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום
יש כאן תפוחי אדמה, אבל יש גם ריקוטה, פרמזן, אגוזים ופטרוזיליה. זה הזמן לצאת מהקופסה, וזו הדרך לעשות את זה.

>> למתכון: לביבות גבינות, שקדים ובזיליקום

>> עוד מתכונים ללביבות של טל יעקב מ"טל ושני"

לביבות אורז
טעימות שבא לבכות: לביבות של אורז מבושל, פטריות ובטטה. קצת מתרחקות מרוח חנוכה, אבל עם כל הכבוד – כמה רוח חנוכה אפשר להכיל.

>> למתכון: לביבות אורז

לביבות אורז (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
לביבות אורז עם פטריות. זה כבר גורמה אמיתי | צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור

לביבות אורז מלא 
זרמתם עם לביבות אורז? בואו נעשה צעד קדימה אל עבר המתכון הנהדר הזה של אסתי רותם ידידיה, ללביבות מאורז מלא, עם גבינות ועשבי תיבול בפנים, ויוגורט מרענן בצד. 

>> למתכון: לביבות אורז מלא

לביבות אורז מלא (צילום: אסתי רותם, אוכל טוב)
טעימות מפנקות. כן, כן. לביבות אורז מלא | צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

לביבות גזר
עוד מבית מתוקה: לביבות על טהרת הגזר, בחיזוק של בצל סגול וכורכום. מגישים עם רוטב יוגורט-שום-שמיר צונן, וסוחטים מחמאות כאילו זה מתכון שלכם.

>> למתכון: לביבות גזר

לביבות כרישה ודלעת
המון דלעת (בשביל המתקתקות), הרבה כרישה (בשביל הבצלצלות), קצת שום וטרגון – ויש לכם לביבות שבינן לבין תפוחי אדמה אין אפילו שמץ של דמיון. מגישים עם רוטב יוגורט וקארי פיקנטי.

>> למתכון: לביבות כרישה ודלעת

לביבות בננות וקוקוס
מרגישים הרפתקנים? בואו לנסות את הלביבות המתוקות והמגניבות האלה, עם בננה, קוקוס ווניל. תכלס, מה יכול להיות רע.

>> למתכון: לביבות בננה וקוקוס

לביבות תפוחי עץ
כל כך דומות ללביבות הרגילות, אבל כל כך כל כך שונות מהן. לביבות מתוקות, עם תוספת אגוזים מסוכרים (למי שבקטע של להשקיע), וניחוח קינמוני שובה לב. שווה.