אוכל
אוכל

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה שחומות ויפות מבחוץ, טעימות ורכות מבפנים, עם פינוק בצורת גבינת פטה, בכלום עבודה וכמעט ללא שמן? נראה לנו שאפשר להגיד שרון יוחננוב ארגן לנו פה נס חנוכה פרטי

|mako אוכל| פורסם06:55
לביבות תפוחי אדמה אפויות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5763reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים (אפשר לשלב גם גזר, זוקיני או בצל)
  • 3 כפות קמח (או שיבולת שועל טחונה או פירורי לחם)
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת פטה 5%
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות (לקבלת אפקט מטוגן – צריך לאפות בחום גבוה).

2מקלפים את תפוחי האדמה, מגררים בפומפייה דקה וסוחטים היטב מנוזלים.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

לביבות תפוחי אדמה אפויותמערבבים, לתבנית, לתנור. זה הכל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת - כ-2 כפות בכל שקע.

5אופים כ-30 דקות או עד הזהבה.

** אפשר לרסס בשמן מלמעלה להזהבה יפה יותר.

לביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות תפוחי אדמה אפויות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il