
לביבות תפוחי אדמה אפויותלביבות תפוחי אדמה שחומות ויפות מבחוץ, טעימות ורכות מבפנים, עם פינוק בצורת גבינת פטה, בכלום עבודה וכמעט ללא שמן? נראה לנו שאפשר להגיד שרון יוחננוב ארגן לנו פה נס חנוכה פרטי![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות (לקבלת אפקט מטוגן – צריך לאפות בחום גבוה). 2מקלפים את תפוחי האדמה, מגררים בפומפייה דקה וסוחטים היטב מנוזלים. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מערבבים, לתבנית, לתנור. זה הכל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מעבירים את התערובת לתבנית שקעים משומנת - כ-2 כפות בכל שקע. 5אופים כ-30 דקות או עד הזהבה. ** אפשר לרסס בשמן מלמעלה להזהבה יפה יותר. לביבות תפוחי אדמה אפויות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |