
לביבות בטטה שמתקתקים בחצי שעהלביבות בעלות מתיקות עדינה, לצד רוטב מפנק עם שמנת חמוצה![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:מעדיפים אפוי? הנה גרסה מעולה שללביבות בטטה אפויות 1מגרדים בפומפייה את הבצל, תפוחי האדמה והבטטה לרצועות דקות. 2סוחטים את הנוזלים, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים. 3יוצרים לביבות שטוחות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד הזהבה. 4מערבבים היטב את החומרי הרוטב וקוצצים את העירית, ומגישים עם הלביבות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |