אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות קישואים וקשקבל

שלא תבינו לא נכון, תפוחי אדמה הם החיים שלנו, אבל בחג הלביבות הרשמי כדאי מדי פעם גם לגוון עם עוד ירקות, והלביבות האלה עושות את העבודה. המלצה שלנו – לאכול איתן עם יוגורט

|mako אוכל| פורסם07:37
לביבות קישואים וקשקבל (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.688reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (18 מנות):

15-20 לביבות:

  • 3 קישואים או זוקיני גדולים
  • 1 בצל בינוני
  • 3-4 גבעולי בצל ירוק
  • 1 ביצה גדולה
  • 3 כפות קמח לבן (אם אין - גם מלא הולך)
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מגררים בפומפייה קישואים/זוקיני ובצל.

מתכונים לסופגניות

מתכונים ללביבות

2מעבירים את הירקות המגוררים לקערה ומערבבים עם ביצה, בצל ירוק וקמח.

3מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4מוסיפים לתערובת מלח ופלפל שחור, מערבבים שוב ומכסים ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כ-15-20 דקות.

5מחממים מעט שמן במחבת רחבה.

6יוצרים לביבות קטנות מהתערובת ומטגנים כל לביבה 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות.

7מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מכירים את הטיפ לטיגון לביבות של שמואל משה?

8מגישים חם עם קצת יוגורט או צזיקי בצד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il