
לביבות קישואים וקשקבלשלא תבינו לא נכון, תפוחי אדמה הם החיים שלנו, אבל בחג הלביבות הרשמי כדאי מדי פעם גם לגוון עם עוד ירקות, והלביבות האלה עושות את העבודה. המלצה שלנו – לאכול איתן עם יוגורט![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (18 מנות):15-20 לביבות:
אופן ההכנה:1מגררים בפומפייה קישואים/זוקיני ובצל. 2מעבירים את הירקות המגוררים לקערה ומערבבים עם ביצה, בצל ירוק וקמח. 3מוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4מוסיפים לתערובת מלח ופלפל שחור, מערבבים שוב ומכסים ומעבירים למקרר להתייצבות למשך כ-15-20 דקות. 5מחממים מעט שמן במחבת רחבה. 6יוצרים לביבות קטנות מהתערובת ומטגנים כל לביבה 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות. 7מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. מכירים את הטיפ לטיגון לביבות של שמואל משה? 8מגישים חם עם קצת יוגורט או צזיקי בצד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |