אוכל
אוכל

לביבות כרובית ובצל ירוק הכי קלות בעולם

לביבות קלילות וטעימות שמכינים בצ'יק, והולכות נפלא עם קצת יוגורט ונענע מלמעלה. טיפ שלנו: גייסו קצת משמעת עצמית, ואל תחסלו אותן מיד - הן טעימות אפילו יותר כשהן קרות

|mako אוכל| פורסם06:55
לביבות כרובית  (צילום: בבושקה הפקות, מאקו)
צילום: בבושקה הפקות, מאקו
Rating:4.7238reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כרובית בינונית, מחולקת לפרחים
  • 3 בצלים ירוקים, קצוצים
  • 3 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

להגשה:

  • 1 גביע יוגורט יווני
  • חופן עלי נענע קצוצים

אופן ההכנה:

1מחממים סיר גדול עם מי מלח. כשהם רותחים מוסיפים את פרחי הכרובית ומבשלים 15 דקות עד שהכרובית רכה אבל המרקם עדיין יציב (כלומר לא מתפוררת). מסננים.

2מועכים את פרחי הכרובית הרכים עם מועך של פירה או מרסקים במעבד מזון עם דסקית פומפייה. לא מומלץ לרסק עם להב רגיל, כדי שלא תתקבל מחית.

3מוסיפים לפירורי הכרובית בצל ירוק, ביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב ליצירת תערובת ללביבות. אם התערובת מתפרקת אפשר להוסיף עוד ביצה.

4מחממים שמן במחבת גדולה. בידיים רטובות יוצרים לביבות, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.

5מגישים את הלביבות עם טפטופי יוגורט ועלי נענע.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il