
לביבות ירק ותפוח אדמהאנחנו כבר יודעים מה אנחנו מכינים לנר ראשון של חנוכה, עכשיו הבעיה היא רק לחכות עד אז, כי כבר עכשיו כל מיצי הקיבה שלנו בהשתוקקות. לביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול, היכונו להסתערות![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :20-25 יחידות:
אופן ההכנה:1קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בצד הדק של המגררת. מעבירים לקערה גדולה. 2מגררים את הבצלים על הצד העבה של המגררת ומוסיפים לקערה. 3קוצצים את הירוקים ומוסיפים לקערה. מוסיפים גם ביצים, קמח, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב בעזרת הידיים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד ל-10 דקות. 4מחממים שמן במחבת. 5יוצרים לביבות בעזרת שתי הידיים וסוחטים את הנוזלים. מטגנים על להבה בינונית משני הצדדים, עד הזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים חם. לביבות ירק של עדיקוש|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |