אוכל
אוכל

לביבות תירס וצ'דר

לביבות תירס מושלמות לארוחת ערב קיצית וקלילה, שהילדים יאהבו כי זה תירס והמבוגרים יחטפו בזכות מטבל מופלא של יוגורט, שום וטבסקו. ומה איתנו, אלה שמכינים? גם אנחנו מבסוטים, מדובר בחצי שעה עבודה כולל הכל

|mako אוכל| פורסם07:48
לביבות תירס (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
Rating:4.290reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

  • 2 כוסות גרגרי תירס (טריים ומבושלים או משימורים)
  • 2 כפות יוגורט יווני
  • 2 ביצים
  • חצי כוס פירורי לחם
  • 1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • מלח
  • מעט שמן, לטיגון

למטבל:

  • גביע וחצי יוגורט יווני
  • כפית מיונז
  • 1-2 שיני שום, כתושות
  • עגבנייה סחוטה
  • כמה טיפות סרירצ'ה או טבסקו

אופן ההכנה:

1מרסקים כוס גרגירי תירס במעבד מזון למחית גסה. מערבבים עם יתר הגרגירים ושאר החומרים בקערה, עד לקבלת תערובת אחידה. אם יש זמן מקררים רבע שעה להתייצבות.

2מערבבים את חומרי המטבל, טועמים ומתקנים תיבול.

3מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן. יוצרים לביבות עגולות ופחוסות בידיים רטובות, ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה. מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מטבל היוגורט ליד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il