
סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזהלביבות קוטג' פשוטות וטעימות שכיף לאכול בשבועות, לפני, אחרי ותוך כדי. אפשר להכין אותן מתוקות ואפשר לא, העיקר לזלול כשהן עוד חמות![]() צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח), ומניחים בצד. 2טוחנים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, הווניל והקוטג'. 3מאחדים את התערובת היבשה עם הרטובה ומוסיפים את הצימוקים (רק אם רוצים). מערבבים לבצק אחיד בעזרת כף עץ ומניחים בצד ל-10 דקות. 4משמנים ומחממים מחבת, וכשהיא חמה יוצקים כפות מהבלילה (בערך כף לכל סירניק). 5מטגנים על אש נמוכה-בינונית דקה-שתיים, עד שנוצרת שכבת קרום דקה והקצוות משחימים. הופכים ומטגנים דקה נוספת. 6עורמים את הסירניקי אחד על השני בצלחת, מגישים חם וזוללים. למתכון המקורי ב-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים הכי כיף בערימה|צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימיםהזכרנו לכםפנקייק? בהחלט יש בזה משהו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |