אוכל
אוכל
שונות

סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזה

לביבות קוטג' פשוטות וטעימות שכיף לאכול בשבועות, לפני, אחרי ותוך כדי. אפשר להכין אותן מתוקות ואפשר לא, העיקר לזלול כשהן עוד חמות

|BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים| פורסם14:22
סירניקי לביבות קוטג' של סבתא ליזה (צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים)
צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
Rating:4.688reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס וחצי קמח
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • 3 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 2 גביעי קוטג' (500 גרם)
  • שלושת רבעי כוס צימוקים (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח), ומניחים בצד.

2טוחנים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, הווניל והקוטג'.

3מאחדים את התערובת היבשה עם הרטובה ומוסיפים את הצימוקים (רק אם רוצים). מערבבים לבצק אחיד בעזרת כף עץ ומניחים בצד ל-10 דקות.

4משמנים ומחממים מחבת, וכשהיא חמה יוצקים כפות מהבלילה (בערך כף לכל סירניק).

5מטגנים על אש נמוכה-בינונית דקה-שתיים, עד שנוצרת שכבת קרום דקה והקצוות משחימים. הופכים ומטגנים דקה נוספת.

6עורמים את הסירניקי אחד על השני בצלחת, מגישים חם וזוללים.

למתכון המקורי ב-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

סירניקי לביבות קוטג' של סבתא ליזההכי כיף בערימה|צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים

הזכרנו לכםפנקייק? בהחלט יש בזה משהו.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il