
לביבות תפוחי אדמה אפויותעם כל הכבוד לנס פך השמן, מחכים לנו לא עוד מעט ערבים של הדלקת נרות, אז אם אפשר טיפה לחסוך בטיגונים, נשמח. מה גם שהלביבות האפויות האלה יוצאות מהתנור לא פחות טעימות או שזופותאוכל טוב|mako| פורסם01/12/2107:00 ![]() צילום: ChameleonsEye, shutterstock |
המצרכים :ל 15-20 לביבות בינוניות
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200-220 מעלות. 2שוטפים ומקלפים את תפוחי האדמה. מגררים בפומפייה. 3קוצצים את הבצל דק. 4סוחטים היטב את הנוזלים מתפוחי האדמה המגוררים ומערבבים עם הבצל. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות. יוצרים לביבות בגודל הרצוי, מסדרים על התבנית ומזלפים שמן גם מלמעלה (אם יש ספריי שמן משתמשים בו, אם אין - מכינים קערונת של שמן זית ומושחים את הלביבות אחת אחת במברשת). 6אופים 15-20 דקות, עד שמתקבלת הזהבה יפה, מגישים וזוללים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |