
קציצות עדשים אדומותהחגים נגמרו, החיים התחילו, ושוב אנחנו מוצאים את עצמנו במחשבות מה אפשר לעשות כדי להיות אנשים טובים ובריאים יותר. אז התשובה מתחילה בקציצות העדשים האלה, שיעשו לכם חשק להתחיל לאכול בריא, אפקטיב אמידיאטלירעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם04/10/1807:20 ![]() צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים :לכ-20 לביבות:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים במים רותחים 20 דקות, מסננים היטב ומעבירים לקערה לצינון. 2בזמן שהעדשים מתבשלות מגררים את הבצל ותפוח האדמה בפומפייה ומסננים מנוזלים, וקוצצים דק את הנענע והפטרוזיליה. 3מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה, להתמזגות הטעמים. 4מחממים תנור ל-200 מעלות. 5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומורחים עליו מעט שמן. יוצרים בעזרת ידיים רטובות לביבות שטוחות ומסדרים על נייר האפייה. מברישים את חלקן העליון של הלביבות בשמן בעזרת מברשת סיליקון. 6אופים 25-30 דקות, עד להשחמה (לחלופין, אפשר לטגן את הלביבות במחבת טפלון עם מעט שמן). * אפשר להגיש עם מטבל יוגורט או עם ירקות חתוכים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |