
לביבות גבינה של פעםלביבות גבינה. כן, ילדים מתים עליהן ומבקשים מהן עוד ועוד, אבל זאת ממש לא רק מנה לילדים. מערבבים 5 חומרים בדקה וחצי, מעבירים לקירור ואז מטגנים עם מינימום שמן/חמאה![]() צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |
המצרכים :ל-10-12 פנקייקים קטנים:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה. 2מעבירים למקרר לחצי שעה. 3מחממים מחבת על אש נמוכה ומשמנים במעט מאוד שמן/חמאה. 4יוצקים כף גדושה מהבלילה, וכשמופיעות בועיות קטנים הופכים לצד השני ל-2-3 דקות נוספות או עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה. 5מגישים חם עם אבקת סוכר. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |