אוכל
אוכל

לביבות גבינה של פעם

לביבות גבינה. כן, ילדים מתים עליהן ומבקשים מהן עוד ועוד, אבל זאת ממש לא רק מנה לילדים. מערבבים 5 חומרים בדקה וחצי, מעבירים לקירור ואז מטגנים עם מינימום שמן/חמאה

|אוכל טוב, mako| פורסם08:00
פנקייק גבינה לבנה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.4186reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-10-12 פנקייקים קטנים:

  • ביצה
  • קופסה גבינה לבנה 9% (250 גרם)
  • שקית סוכר וניל
  • 2 כפות סוכר לבן/חום
  • 2 כפות גדושות קמח תופח
  • חמאה/שמן לטיגון

להגשה:

  • אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בלילה אחידה.

2מעבירים למקרר לחצי שעה.

3מחממים מחבת על אש נמוכה ומשמנים במעט מאוד שמן/חמאה.

4יוצקים כף גדושה מהבלילה, וכשמופיעות בועיות קטנים הופכים לצד השני ל-2-3 דקות נוספות או עד הזהבה. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.

5מגישים חם עם אבקת סוכר.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il