
לביבה משפחתית בתנורלא רק שלא צריך לחמם שמן במחבת בשביל הלביבות האלה, גם לא צריך ללבב אותן אחת אחת. ככה מכינים דף לביבה ענקי אחד, שאפשר ומומלץ להגיש עם מגוון רחב של תוספות. השנה נותנים ללביבות לעבוד אצלנו |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2מגררים את תפוחי האדמה והבצל בחלק הגס של הפומפייה ומעבירים לקערה. 3מוסיפים עירית, שמן זית, מלח, פלפל שחור, קמח ומים ומערבבים עד לקבלת בלילה נוזלית. 4מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים בצורה אחידה. אל תחששו מזה שהבלילה נוזלית, המים יתאדו באפייה. 5אופים 45 דקות, עד הזהבה. 6מוציאים את הלביבה מהתנור ומקשטים בשמנת, עגבניות שרי, פטרוזיליה, עירית, בצל סגול או כל תוספת שבא לכם. פורסים ואוכלים. עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה לביבה אחת לכל המשפחה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |