אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבה משפחתית בתנור

לא רק שלא צריך לחמם שמן במחבת בשביל הלביבות האלה, גם לא צריך ללבב אותן אחת אחת. ככה מכינים דף לביבה ענקי אחד, שאפשר ומומלץ להגיש עם מגוון רחב של תוספות. השנה נותנים ללביבות לעבוד אצלנו

|mako אוכל| פורסם06:27
Rating:4.323reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 בצל
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כוס קמח לבן
  • 2 כוסות (500 מ''ל) מים

להגשה:

  • שמנת חמוצה
  • עגבניות שרי
  • פטרוזיליה
  • עירית
  • פלפל חריף, פרוס דק
  • בצל סגול, פרוס דק

אופן ההכנה:

מתכונים ללביבות

מתכונים לחנוכה

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מגררים את תפוחי האדמה והבצל בחלק הגס של הפומפייה ומעבירים לקערה.

3מוסיפים עירית, שמן זית, מלח, פלפל שחור, קמח ומים ומערבבים עד לקבלת בלילה נוזלית.

4מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה ומשטחים בצורה אחידה. אל תחששו מזה שהבלילה נוזלית, המים יתאדו באפייה.

5אופים 45 דקות, עד הזהבה.

6מוציאים את הלביבה מהתנור ומקשטים בשמנת, עגבניות שרי, פטרוזיליה, עירית, בצל סגול או כל תוספת שבא לכם. פורסים ואוכלים.

עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

לביבה משפחתית לביבה אחת לכל המשפחה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il