
לביבות תירס וגבינה לבנהנהוג לתייג מתכונים כאלה כמתכונים לילדים, ולדעתנו ממש לא בצדק. נכון שילדים אוהבים לביבות, אוהבים גבינה לבנה ואוהבים כל דבר שיש בו תירס - אבל היי, גם אנחנו. בקיצור, מדובר בלביבות לכל בית ולכל המשפחהגיל גוטקין|mako אוכל| פורסם15/03/1807:27 ![]() צילום: גיל גוטקין, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסננים את התירס מנוזלי השימורים ומעבירים לקערה. 2מוסיפים את הביצים, הקמח, הגבינה הלבנה, הגבינה הצהובה, הפטרוזיליה והמלח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 3מחממים מחבת עם מעט שמן זית. כשהוא חם יוצרים מהבלילה לביבות קטנות בעזרת כף, ומניחים במחבת. משטחים את הלביבות מעט ומטגנים 3-4 דקות, עד שהחלק התחתון משחים. הילדים יעופו עליהן, וגם אתם|צילום: גיל גוטקין, mako אוכל4הופכים ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד שגם הצד השני משחים. מוציאים לנייר סופג וממשיכים לטגן את שאר הלביבות. 5מגישים ומכניסים טוב הביתה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |