אוכל
אוכל
סופגניות של פעם

לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון

תוספת מושלמת, נשנוש או אפילו ארוחה בפני עצמה: לביבות נהדרות ומהירות שאופים בתנור ומגישים לצד מטבל יוגורט צונן

|mako green| פורסם18:00
לביבות קישואים וגבינות (צילום: דפני פתיחה)
צילום: דפני פתיחה
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 קישואים בהירים
  • 2 זוקיני
  • 200 גרם גבינת פטה 5%
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 4 ביצים
  • חצי כוס שיבולת שועל
  • מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הקישואים ומייבשים.

2חותכים את השוליים ומגרדים בפומפייה גסה, סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.

3מגרדים בפומפייה את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה.

4מוסיפים את המוצרלה, הביצים, שיבולת השועל והמלח ומערבבים הכל.

5מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים קציצות ומניחים זו לצד זו.

6אופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות, עד שהקציצות מזהיבות.

*לחילופין מרססים מחבת בתרסיס שמן, מניחים את הקציצות על המחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il