אוכל
אוכל

לביבות ברוקולי קיציות

כשלוקחים לביבות פשוטות (אבל טעימות בטירוף!), ומגישים אותן עם מטבל זריז של יוגורט לימוני וקווץ' של עגבנייה - אפשר להרשים אפילו את מלכת אנגליה

|mako אוכל| פורסם07:04
לביבות ברוקולי קיציות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.276reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 ראש ברוקולי, קצוץ דק
  • 2 תפוחי אדמה, מגוררים בפומפייה
  • 1 בצל קטן, מקולף ומגורר בפומפייה
  • חופן פטרוזיליה ו/או כוסברה, קצוצות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מעט צ'ילי חריף טרי, קצוץ דק
  • 5 כפות קמח תופח
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון

ליוגורט המתובל:

  • גביע יוגורט (כל סוג שאוהבים)
  • שן שום, כתושה
  • קליפה מגוררת מחצי לימון
  • מלח

להגשה (אופציונלי):

  • פנים של עגבניות (מה שנקרא "שחלות")
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות.

2מחממים שמן במחבת ומטגנים את הלביבות עד הזהבה (אפשר גם לאפות ב-200 מעלות על נייר אפייה משומן כ-15 דקות, או עד הזהבה).

לביבות ברוקולי קיציותמילוי נדיב וכיפי, אל תתקמצנו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מערבבים בקערה את מרכיבי היוגורט המתובל.

4מגישים את הלביבות עם מטבל היוגורט וקישוט של עגבניות ושמן זית.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

לביבות ברוקולי לביבות ברוקולי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il