אוכל
אוכל

לביבות פטה

זאת ארוחת הערב שלנו להיום, ואנחנו כבר לא יכולים לחכות: לביבות מגבינת פטה עם קצת חיזוק של ירק, שמגישים עם יוגורט ופלח של לימון ומתחילים את הערב שמחים וטובי לב

|mako אוכל| פורסם08:34
לביבות פטה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פטה 20 אחוז שומן או פחות (500 גרם לפני סינון), מפוררת
  • 3 קישואים, מגוררים גס
  • 4 גבעולי בצל ירוק, קצוצים דק
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 2 ביצים
  • חצי כוס פנקו
  • חצי כפית מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כפית כורכום (לא חובה)
  • חופן נענע קצוצה

לטיגון:

  • שמן צמחי

אופן ההכנה:

1מחממים שמן לטיגון ומערבבים את כל מרכיבי הלביבות.

2מכינים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

** מומלץ להגיש עם יוגורט ופלח לימון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il