אוכל
אוכל

לביבות פירה ממולאות

מכינים קציצות של פירה, מטמינים בכל אחת פרוסת מוצרלה נאה ושולחים לטיגון קצר בחמאה. התוצאה היא עונג שאנחנו מוכנים לפגוש מעתה בכל יום לשאריות חיינו

|אוכל טוב, mako| פורסם07:05
לביבות פירה ממולאות (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
Rating:4.555reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
  • 30 גרם חמאה
  • חצי כפית מלח
  • 3-4 כפות קמח
  • כף וחצי קורנפלור
  • גליל גבינת מוצרלה, פרוס לעובי של כסנטימטר
  • כף חמאה, לטיגון

אופן ההכנה:

1מכינים פירה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים מומלחים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לקבלת פירה.

2מוסיפים לפירה את החמאה, המלח, הקמח והקורנפלור ומערבבים בכף עד לקבלת בצק עדין.

3קורצים חתיכה מהבצק ומשטחים אותה על כף היד. מניחים במרכזה פרוסה של מוצרלה וסוגרים כך שהגבינה תהיה מכוסה לחלוטין.

4ממיסים במחבת כף חמאה ומטגנים את לביבות הפירה כ-2 דקות מכל צד.

5מגישים חם.

לביבות פירה ממולאות - טיגוןהטיגון|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoלביבות פירה ממולאות - מוכנותמוכן|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

עודמתכונים ב-10 דקות

יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il