
לביבות פירה ממולאותמכינים קציצות של פירה, מטמינים בכל אחת פרוסת מוצרלה נאה ושולחים לטיגון קצר בחמאה. התוצאה היא עונג שאנחנו מוכנים לפגוש מעתה בכל יום לשאריות חיינו![]() צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים פירה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים מומלחים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לקבלת פירה. 2מוסיפים לפירה את החמאה, המלח, הקמח והקורנפלור ומערבבים בכף עד לקבלת בצק עדין. 3קורצים חתיכה מהבצק ומשטחים אותה על כף היד. מניחים במרכזה פרוסה של מוצרלה וסוגרים כך שהגבינה תהיה מכוסה לחלוטין. 4ממיסים במחבת כף חמאה ומטגנים את לביבות הפירה כ-2 דקות מכל צד. 5מגישים חם. הטיגון|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako מוכן|צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |