
לביבות חלה מטוגנותנשארה חצי חלה משבת? אשריכם! קחו את החצי השני והפכו אותו לארוחת ערב מהירה שכל המשפחה תעוף עליה![]() צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מסירים מהחלה את כל ה"קשה" בעזרת סכין חדה. במתכון הזה משתמשים רק בחלק הלבן. 2מרטיבים את החלה היטב מתחת לברז וסוחטים בזהירות כמה שיותר מהמים. 3מעבירים את החלה הרטובה לקערה ומפוררים בעזרת הידיים לקבלת מעין גושים של בצק. 4מוסיפים את הביצה, התבלינים והזיתים ומערבבים היטב. 5מוסיפים את הגבינות ומערבבים שוב. אם המרקם נוזלי מדי מוסיפים כף או שתיים של קמח. אם אתם מצליחים להרים את העיסה בעזרת כף והיא לא נוזלת מהצדדים – זה המרקם הנכון. 6מחממים מחבת עם שמן בגובה של כסנטימטר ומטגנים את הלביבות על אש בינונית משני הצדדים. זוללים חם או קר. ** אפשר כמובן לגוון עם גבינות אחרות לפי הטעם, או להפחית חלק מהתבלינים. לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו אתBERKO MADE בפייסבוקאו באינסטגרם בתיאבון! תגיות:לביבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |