המבקר האלמוני של mako פוקד את המסעדות הכי חדשות ומדוברות, סועד את לבו האלמוני ומדווח מהשטח. לא מזמינים מקום לפני שבודקים את ביצה עלומה
הזמנו מצפרה משלוח יקר ברמות של טופולופומפו
ומה כל כך מיוחד בה? במילה אחת: הברווז
מיטבר היא מסעדה מעולה, אבל זה לא תמיד משנה
אבל כל השאר שלמות. משלוח עם פאסון
המשלוח מהוטל מונטיפיורי הוא כל מה שהובטח לנו
בבר 51 ארזו הכל יפה, חבל שהווייב נשאר בחוץ
הזמנו ממקום של הביוקר, אבל אז הכל הסתבך
זה נשמע כמו מיזם מפונפן, אבל זה הדבר האמיתי
המשלוח משילה הוא כל מה שמצופה ממסעדה כמוה
אתם פשוט חייבים להזמין משלוח מהגרנד קפה
וולט, מעדניות ואבוקדו: בסוף יצא שאכלנו לא רע
צ'יקטי היא האלטרנטיבה לכל הפסטות-ילדים מסביב
היה לנו כיף, ונשבעים שזו לא הנוסטלגיה
״הטבח״ מעולה ואנחנו עוד נגיע לחבשוק
מזל שטאקוס לואיס פשוט יודעים מה הם עושים
בתאי בוקס מכינים אוכל שטחי במחיר משתלם
אתם לא רוצים לפספס את המשלוח של קומורובסקי