
קרפ צרפתי עם נוטלהנכון, לא מדובר בקינוח מפואר ונוצץ וזה לא שיא התחכום, אבל אם אתם רוצים לראות איך כולם כולל כולם מתייצבים אצלכם במטבח ומחכים יפה בתור, פשוט תזמינו אותם לקרפ דקיק שופע נוטלה. אנחנו נגיע ראשוניםעריכת מתכון: ענבל לביא|נוטלה| פורסם25/08/2410:14 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים :ל-5-6 קרפים:
אופן ההכנה:1מערבבים חלב וקמח בקערה אחת. טורפים היטב ביצים עם חמאה מומסת בקערה שנייה. מערבבים את תוכן שתי הקערות. מניחים לבלילה לנוח במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר. 2מחממים מחבת גדולה (26 ס"מ), ומשמנים אותה בנייר סופג הספוג בשמן. יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת (כמות של מצקת וחצי או בהתאם לעובי הרצוי). מנענעים מיד לצדדים כך שהבלילה תתפוס את כל שטח המחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. לבלוג של ענבל –פיית העוגיות 3ממלאים את הקרפים בנוטלה ומגישים. ** המתכון עלה פה ב-2016 שאלות תשובותאיך זה שאין סוכר במתכון? בקרפ עצמו אין סוכר. המתיקות מגיעה מהתוספות - במקרה הזה נוטלה. אם רוצים לאכול את הקרפ בלי כלום, או שסתם רוצים שיהיה מתקתק, אפשר להמתיק את הבלילה בכף או שתיים של סוכר. לכמה קרפים מספיקה הבלילה? כ-5 קרפים בקוטר 26 ס"מ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |