אוכל
מאסטר שף

קרפ צרפתי עם נוטלה

נכון, לא מדובר בקינוח מפואר ונוצץ וזה לא שיא התחכום, אבל אם אתם רוצים לראות איך כולם כולל כולם מתייצבים אצלכם במטבח ומחכים יפה בתור, פשוט תזמינו אותם לקרפ דקיק שופע נוטלה. אנחנו נגיע ראשונים

|נוטלה| פורסם10:14
קרפ עם נוטלה (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:4.59256reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-5-6 קרפים:

  • 220 מ"ל (כוס פחות כף) חלב
  • 125 גרם (כוס פחות כף) קמח רגיל
  • 2 ביצים
  • 15 גרם (כף) חמאה, מומסת ומצוננת
  • נוטלה, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מערבבים חלב וקמח בקערה אחת. טורפים היטב ביצים עם חמאה מומסת בקערה שנייה. מערבבים את תוכן שתי הקערות. מניחים לבלילה לנוח במשך 15 דקות בטמפרטורת החדר.

2מחממים מחבת גדולה (26 ס"מ), ומשמנים אותה בנייר סופג הספוג בשמן. יוצקים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת (כמות של מצקת וחצי או בהתאם לעובי הרצוי). מנענעים מיד לצדדים כך שהבלילה תתפוס את כל שטח המחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.

לבלוג של ענבל –פיית העוגיות

3ממלאים את הקרפים בנוטלה ומגישים.

** המתכון עלה פה ב-2016

שאלות תשובות

איך זה שאין סוכר במתכון?

בקרפ עצמו אין סוכר. המתיקות מגיעה מהתוספות - במקרה הזה נוטלה. אם רוצים לאכול את הקרפ בלי כלום, או שסתם רוצים שיהיה מתקתק, אפשר להמתיק את הבלילה בכף או שתיים של סוכר.

לכמה קרפים מספיקה הבלילה?

כ-5 קרפים בקוטר 26 ס"מ.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il