1טורפים בקערה את הביצים והחלב. מוסיפים את המים, השמן והחמאה המוממסת וטורפים שוב. מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר ומערבבים רק עד שהם נטמעים בתערובת הרטובה.
2מכינים את הקרפים: מחממים מחבת גדולה ושטוחה ומוסיפים לה חמאה. יוצקים למחבת כ-2 כפות בלילה ומטים את המחבת, כך שהבלילה תכסה באופן שווה את פני המחבת. אם יצקתם יותר מדי בלילה - שופכים אותה בחזרה לקערה. מטגנים פחות מדקה - עד שהשוליים של הקרפ מתחילים להסתלסל. הופכים את הקרפ ומטגנים עוד כ-10 שניות נוספות. מעבירים את הקרפ המוכן לצלחת גדולה וממשיכים לטגן (מהבלילה הזאת יוצאים כ-12 קרפים) עד שהבלילה מסתיימת.
3מכינים את המילוי: מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה או מעבד מזון קטן את החמאה והסוכר. מעבדים עד שהחמאה מהבהירה והופכת אוורירית יותר. מוסיפים את קליפת התפוז ומיץ התפוזים ומעבדים עד שהם מתאחדים עם החמאה.
4מחממים תנור על גריל עליון לחום גבוה. מניחים במרכז כל קרפ 2 כפיות של החמאה התפוזית, מקפלים לחצי ואז שוב לחצי, כך שהופכים את הקרפ למשולש. מניחים את הקרפים הממולאים על תבנית תנור משומנת עם שוליים גבוהים (לא משנה באיזה גודל) בצורה חופפת. מפזרים מעל כ-2 כפיות סוכר ומעבירים לכ-2 דקות לתנור, עד שהסוכר מתחיל להתקרמל.
5מחממים בסיר קטן את הקוניאק וליקר התפוזים. מדליקיםבזהירותאת הנוזל האלכוהולי ויוצקים אותו על התבנית עם הקרפים שיצאה מהתנור. בעזרת כף גדולה וארוכה יוצקים את הנוזלים הבוערים על הקרפים, עד שהם נכבים. מגישים מיד.