
עוגת קרפים שוקולית עם קרם ונילכשראינו את התמונה הזאת נעתקה לנו לרגע הנשימה. קומות קומות של קרפים שוקולדיים וביניהם שכבה דקה של פודינג וניל - תגידו שזה לא הקינוח שהכי בעולם בא לכם עכשיו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לקרפים:
למילוי:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל חומרי הקרפים לתערובת אחידה ללא גושים (הכי טוב במיקסר). 2מחממים מחבת ומשמנים. יוצקים כשליש כוס מהבלילה ומניעים את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל שטחה. 3מטגנים עד שמופיעות בועות, כחצי דקה, ואז הופכים ומטגנים גם מהצד השני. מוציאים לצלחת שטוחה וממשיכים כך עם כל הכמות. 4המילוי: מקציפים במיקסר שמנת, חלב ופודינג. 5מניחים קרפ אחד (חשוב שלא יהיה חם) בצלחת ומורחים עליו שכבה דקה של קרם. מניחים מעל קרפ נוסף, מורחים שוב בקרם וחוזר חלילה. 6הציפוי: שוברים את השוקולד לקוביות ומשאירים קובייה אחת בצד. שמים את השמנת בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. מורידים מהאש, שופכים פנימה את קוביות השוקולד ומערבבים עד שנמס. 7שופכים את הציפוי על העוגה ומגרדים מלמעלה את קוביית השוקולד ששמרנו בצד. בקרו בבלוג של שרית -מיס פטל >> איזה קינוח אתם מעדיפים? השתתפו בסקר ותוכלו לזכות בפרסים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |