
המצרכים :לקרפ:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הקרפ: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים. 2מחממים מחבת קטנה ומשמנים בחמאה. 3מוזגים בעדינות מעט מתערובת הקרפ ומסובבים את המחבת עד שכל המשטח מכוסה בשכבה דקה ביותר. בעזרת סכין הופכים את הקרפ. 4הרוטב: מגרדים גרידה מהתפוזים וסוחטים מהם את המיץ. במחבת שמים את החמאה והסוכר. ממיסים ומכניסים מקל וניל. מוסיפים את קליפות התפוז ומקרמלים. מוסיפים את המיץ ומצמצמים. 5מתחילים לקפל בתוך המחבת את הקרפים למשולשים. מבשלים יחד עד שהקרפים מתקרמלים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |