
המצרכים :לבלילה:
למילוי:
אופן ההכנה:1הבלילה: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת התפוז. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית אך סמיכה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את החלב, ולבסוף את החמאה. מכניסים למקרר לרבע שעה. 2מחממים מחבת ובעזרת מצקת שופכים אליה מהבלילה (כמות לפי גודל המחבת). כשהקרפ משחים קלות מלמטה הופכים אותו, משאירים חצי דקה ומוציאים. 3המילוי: חולטים את האספרגוס במים רותחים 6-7 דקות. מוציאים וטוחנים במעבד מזון. 4זורקים למחבת חמה את השום והבצל, משחימים ומוסיפים את התרד. כשהתרד מוציא את הנוזלים מוציאים מהמחבת ומערבבים עם האספרגוס הטחון. 5מורחים את המסקרפונה על הקרפ, ומוסיפים את המילוי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |