אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קרפ מלוח במילוי אספרגוס טחון ותרד

מתכון לקרפ מיוחד וטעים שפשוט להכין בבית. מתאים גם לארוחת הבוקר

|מאסטר שף| פורסם14:39
קרפ מלוח ממולא מסקרפונה (תמונת AVI: mako)
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבלילה:

  • 100 גרם קמח
  • קורט מלח
  • 30 גרם סוכר
  • כף גרידת קליפת תפוז
  • 4 ביצים
  • 330 מ"ל חלב
  • 25 גרם חמאה מומסת, לא חמה

למילוי:

  • 20 אספרגוסים חתוכים באמצע, ללא החלק הלבן
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • קערה גדולה מלאה בעלי תרד מופרדים
  • גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:

1הבלילה: מערבבים בקערה גדולה את הקמח, המלח, הסוכר וגרידת התפוז. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת נוזלית אך סמיכה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את החלב, ולבסוף את החמאה. מכניסים למקרר לרבע שעה.

2מחממים מחבת ובעזרת מצקת שופכים אליה מהבלילה (כמות לפי גודל המחבת). כשהקרפ משחים קלות מלמטה הופכים אותו, משאירים חצי דקה ומוציאים.

3המילוי: חולטים את האספרגוס במים רותחים 6-7 דקות. מוציאים וטוחנים במעבד מזון.

4זורקים למחבת חמה את השום והבצל, משחימים ומוסיפים את התרד. כשהתרד מוציא את הנוזלים מוציאים מהמחבת ומערבבים עם האספרגוס הטחון.

5מורחים את המסקרפונה על הקרפ, ומוסיפים את המילוי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il