אוכל
אוכל
המתוקים של עדיקוש

קרפ כמו בקניון

ממש כמו בקניון, מהרגע שתחליטו שבא לכם קרפ חם וטרי ועד שהוא יהיה בפה שלכם יעברו דקות ספורות. שלא כמו בקניון, תוכלו למלא אותו במה שתרצו, ובעיקר - תדעו בדיוק מה יש בבלילה ומתי שטפו את המחבת בפעם האחרונה

|mako| פורסם06:20
קרפ כמו בקניון (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.5158reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

ל-14-16 קרפים:

  • 250 גרם (כוס ושלושת רבעי) קמח
  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר
  • 4 ביצים
  • 500 מ"ל (2 כוסות ועוד כף) חלב
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 4 כפות שמן קנולה
  • כפית מחית וניל

אופן ההכנה:

1טורפים בקערה קמח, סוכר, ביצים ומחצית מכמות החלב עד לקבלת בלילה אחידה (אם אתם מעדיפים, אפשר להשתמש במעבד מזון או בבלנדר).

2מוסיפים את יתרת החלב ואת החמאה המומסת, השמן והווניל וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה וללא גושים (יש גוש שמסרב להתפרק? כסחו אותו עם בלנדר מוט).

3מחממים מחבת רחבה בקוטר 26 או מחבת קרפים על להבה בינונית, ומשמנים במעט חמאה.

4מוזגים שליש כוס מהבלילה אל המחבת החמה ומטים אותה לצדדים כך שהבלילה תתפרש על המחבת באופן אחיד. מטגנים כדקה או עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני. מוציאים וממשיכים עם שאר הבלילה.

לבלוג של עדיקוש

לעמוד האינסטגרם המהמם שלה

5מניחים את הקרפים בערמה זה על זה, כדי לשמור עליהם מהתייבשות.

6מגישים עם ממרחים שאוהבים, או שעוטפים היטב ושומרים במקרר או במקפיא.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il