
המצרכים (12 מנות):
לתוספות:
לרוטב טופי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל המצרכים לפי הסדר עד שנוצרת תערובת דלילה ללא גושים. אם יש גושים ניתן להעביר את הבלילה דרך מסננת. 2מחממים מחבת שטוחה לקרפים ומורחים עליה מעט שמן עם נייר סופג. בעזרת מצקת יוצקים מהבלילה באמצע המחבת. 3מזיזים את המחבת מצד לצד במהירות, כך שהבלילה תכסה את כולה. 4כעבור דקה, שהקרפ נהייה חום בצד אחד, הופכים אותו לצד השני לדקה נוספת. 5רוטב טופי: מכינים קרמל – ממיסים את הסוכר בסיר על אש בינונית, וכאשר הוא מקבל צבע ענברי מוסיפים בזהירות חמאה, שמנת מתוקה ומלח. מבשלים כ-5 דקות עד שהרוטב מצטמצם לדרגת הסמיכות הרצויה. 6מרכיבים את המנה: מניחים על הקרפ בננות פרוסות, רוטב טופי ופקאנים ומגישים. מעדיפים להגיש אותם ככה? גם אופציה|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |