mako
פרסומת

הערב: ספיישל שירי צביקה פיק

המאסטרו, שמכיר את כוכב נולד מקרוב, שב אל מרכז הבמה עם השירים הקלאסיים שכולנו מכירים. הערב ינסו המתמודדים לעמוד באתגר, ואתם תוכלו לראות גם את כל מה שקורה מאחורי הקלעים של השידור החי כבר מהשעה 19:00. מי יבצע את "מרי לו", ומי את "נשמתי"? כל הפרטים

כוכב נולד
פורסם:
הקישור הועתק

המפגש בין צביקה פיק לדיאנה גולבי לימד אותנו שאפילו אמנים בסדר גודל של המאסטרו עדיין מתרגשים לפגוש זמרים צעירים. אחרי שסיפר לדיאנה על הקשיים שמתלווים לכוכבות שמע צביקה את הביצוע שלה לשיר "אהבה בסוף הקיץ" והחמיא לה על הסגנון בו בחרה. האם דיאנה עשתה את הצעד הנכון? הערב נקבל את כל התשובות.

בנוסף, יוכלו גולשי mako להיכנס אל מאחורי הקלעים כבר בשעה 19:00 ולראות את כל ההכנות האחרונות. עדי כהן תהיה באולפן ותלווה משם את הלהקה, המתמודדים והשופטים הרבה לפני שיופיעו על המסך.

שאר חברי הנבחרת שיבצעו את השירים הקלאסיים של פיק יהיו בת נטף עם גרסה קודרת ל"מרי לו", אדר גולד עם "מסיבת יום שישי" ויובל לב-טוב בפרשנות אישית ל"נאסף תשרי". יחד איתם יעלו על הבמה היבה בטחיש עם "אני לא יכולה בלעדיך", ליאור עקיבא עם "הלב" של מאיה בוסקילה ורוני גינוסר בסגנון חדש עם "מעלה מעלה".

עוד הערב, נועה דויטש תבצע את "לגור איתו" שיהפוך ל"לגור איתה", אור גלעדי ינסה להתמודד עם "אני אוהב אותך לאה" התובעני ושחר אלגבי ירגש עם "יד ביד".

כוכב נולד, רביעי וחמישי ב-21:00

בואו להיות חברים של כוכב נולד בפייסבוק

הפרקים המלאים של כוכב נולד בצפייה ישירה ב- mako vod

הכנסו לרדיו כוכב נולד ותהנו ממוזיקה ללא הפרעה

רוצה להיות שופט מהבית?

חושבים שאתם יודעים הכל? היכנסו לטריוויית כוכב נולד והתחילו לשחק!