mako
פרסומת

זוהר ארגוב מכניס את דיאנה ואבי ל-14 הגדולים

דיאנה גולבי ואבי בן אבו החליטו לקחת סיכון ובחרו בשיר שהיה נדמה שלדיאנה קשה להתחבר אליו. הסיכון השתלם בסופו של דבר, וזוהר ארגוב עשה לשניים את מה שעשה לנינט בניצנים. צפו בביצוע המצטיין של הערב

כוכב נולד
פורסם:
הקישור הועתק

בחדר החזרות, דיאנה גולבי ואבי בן אבו התלבטו בבחירת השיר ולבסוף החליטו לבצע את השיר "בדד" של זהר ארגוב. הבחירה הפחידה קצת את דיאנה אך אבי עזר לה להתגבר על הפחד.

בתום הביצוע, דנה טענה שהביצוע היה מושלם ולדעתה הם שני הזמרים היחידים ששרו שירת גמר מושלמת. מרגול הייתה הרוסה וטענה שהביצוע היה מצוין. גל הודה שהדואט היה סוף טוב לערב וצדי שמח בשביל דיאנה שסוף סוף שמע אותה אחרת ובנוסף העיר כי אהב את אבי, שהיה נהדר כרגיל לדעתו. פבלו סיכם וטען ששניהם קרובים מאוד לגמר. ומה אמרה עדי אשכנזי? לדעתה הביצוע היה מושלם ומתאים לגמר.

רוצים את הטרוטון לסלולרי שלכם? שלחו את המילה "בדד" למספר 5000

כוכב נולד, רביעי וחמישי ב-21:00

בואו להיות חברים של כוכב נולד בפייסבוק

הפרקים המלאים של כוכב נולד בצפייה ישירה ב- mako vod

הכנסו לרדיו כוכב נולד ותהנו ממוזיקה ללא הפרעה

חושבים שאתם יודעים הכל? היכנסו לטריוויית כוכב נולד והתחילו לשחק!