החדשות TIP12 mako אוכל 27.05.21 17 מתכונים מעולים לפיקניק לא רוצים להתקהל תחת אותה קורת גג? בשביל זה אלוהים המציא את הפיקניק צילום: רון יוחננוב, mako אוכל צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 5 מרכיבים ו-15 דקות עבודה (פלוס טיגון) - ואתם מסודרים עם קציצות טונה נהדרות, שטעימות בכל טמפרטורה ובכל מצב. למתכון: קציצות טונה צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון פשטידת פסטה וגבינות זה תמיד טעים, ואם מוסיפים לה רוטב עגבניות והופכים אותה לזיטי אז בכלל. למתכון: זיטי צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל בגלל שטיגנו את קציצות הטונה, את הנאגטס האלה נאפה. מבטיחים לכם שהם עדיין יהיו מעולים. למתכון: נאגטס תירס צילום: קרן אגם, mako אוכל כאילו שלחמניות מרקו כשלעצמן הן לא סיבה מספיק טובה למסיבה, הלכנו עוד צעד קדימה ומילאנו אותן במוצרלה. למתכון: לחמניות מרקו צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל אפשר להכין רוטב לקציצות המקסימות האלה, אבל כל כך כל כך לא צריך. מושלמות לנשנוש ישר מהקופסה. למתכון: קציצות עוף ובטטה צילום: אמיר מנחם, mako אוכל אם אתם מתכוונים לטייל שלוש שעות בשמש לפני האוכל אל תיקחו איתכם את הסלט הזה. בכל מקרה אחר - חובה. למתכון: סלט ביצים צילום: אמיר מנחם, mako אוכל המתכון הזה מלמד איך לשדרג את ההגשה של לביבות הסירניקי האלוהיות. בשקט בשקט נגיד לכם שבכלל לא חייבים לשדרג, הן מושלמות ככה. למתכון: לביבות גבינה צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל זה כבר כמה שנים שכל מי שמחשיב את עצמו משקיען אופה קרקרים במקום לקנות, ומאז שגילינו את המתכון הזה אנחנו מבינים למה. למתכון: קרקרים ביתיים צילום: בבושקה הפקות, mako אוכל משהו לנגב עם הקרקרים: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. קצת טחינה, נגיעות של חריף - אמריקה (או במקרה הזה יוון). למתכון: מסבחה אפונה צהובה בשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: 1, טיגון בשמן עמוק, ו-2: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הפריכות. למתכון: צ'יפס בטטה צילום: אסף אמברם, mako אוכל צילום: אפיק גבאי, mako אוכל מתכון לסלט פתיתים מהיר וטעים עד השמיים, עם אפונה, נענע, גבינת פטה ולימון כבוש. 20 דקות עבודה. למתכון: סלט פתיתים צילום: אמיר מנחם, mako אוכל מה שכיף בלביבות האלה, חוץ מהטעם ההורס, הוא שהן טעימות גם ביום שאחרי - אז אפשר להכין ולחסוך עבודה למחר. למתכון: לביבות כרישה וקוואקר לחמניות רכות וריחניות במיוחד, עם בצלים ופילטים של אנשובי. בילדים נתחשב ממש תכף. למתכון: לחמניות בצל צילום: דניה ויינר, על השולחן צילום: אמיר מנחם, mako אוכל גדול עליכם שמרים? קבלו מאפינס זהובים, ריחניים ומלאי טעם - עם בצל מטוגן שהופך אותם למדהימים. למתכון: מאפינס בצל מטוגן צילום: באדיבות הבלוג balaboosta הוא טעים חם, הוא טעים קר, והוא מושלם עם המאפינס או הלחמניות של מקודם. ואגב, לא צריך לטגן. למתכון: סלט חצילים ברוטב עגבניות צילום: אסתי רותם, mako אוכל הילדים יעופו על זה: מאפינס פשוטים פשוטים, שאפשר להוסיף להם מה שרוצים ואפילו להפוך אותם למתוקים על הדרך. למתכון: מאפינס קוטג' צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל מכירים "בית לזית"? אז קבלו את השדרוג המהמם שלו. אתם יכולים לקרוא לו "בית למוצרלה", אבל אל דאגה, הזיתים עדיין שם. למתכון: מאפי זיתים ומוצרלה קטנטנים מצאתם טעות לשון? לתגובות