אוכל
אוכל
אביבה פיבקו

צ'יפס בטטה מהמם

בשביל צ'יפס בטטה מושלם צריך שני דברים: אחת, טיגון בשמן עמוק (אל תדאגו, הבטטות דווקא סופחות פחות שמן ככה), ושתיים: ציפוי דקיק של קורנפלור, ששומר על הבטטות פריכות פריכות

|mako אוכל| פורסם06:39
צ'יפס בטטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.274reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 בטטות גדולות
  • 2 כפות קורנפלור
  • שמן לטיגון עמוק
  • רבע כפית קינמון
  • 1-2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הבטטות ומנגבים. פורסים לפרוסות דקיקות בעזרת פומפייה או מנדולינה. מפזרים את הקורנפלור ומערבבים, לציפוי אחיד של הבטטות.

2מחממים את השמן ל-170 מעלות (כשמכניסים כף עץ צריכות להיקוות סביבה בועות), ומטגנים את פרוסות הבטטה, כל פעם קצת, כ-2 דקות, עד להזהבה יפה.

3מערבבים את המלח עם הקינמון, מפזרים מעל הצ'יפס החם ומגישים.

>> בשבוע שעבר הכנו שני סוגי פופקורן - מתוק ומלוח

>> עוגת סנדוויץ' עם קקאו וחלבה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il