רגע לפני שבת, תנו לקרן אגם לתפוס אתכם לכמה מילים על המאפים שאתם מתכננים להכין. מילה שלנו, זה ישתלם לכם בענק
כשרוצים להכין נשנוש זריז לפסח - מכינים כאלה
אנחנו הכנו עם קינמון, אפשר גם להמיר בשוקולד
המתכון כל כך קל, שאין סיבה לקנות ולא להכין
במקרה שלה החיסרון הפך ליתרון, וכמה היא טעימה
לא רק שוקולד צ'יפס, יש בפנים גם ליבת שוקולד
זה גאוני וממכר ויש לקרן אגם אפילו טיפ לפורים
לא מבטיחים שנצליח להשאיר משהו עד שבת בבוקר
הבנו איך צנצנת העוגיות שלנו תיראה הסופ"ש
מרקם עסיסי, קרם מפנק, טעמי קפה ואפילו שוקולד
ה-לחם לכריכים, לצנימים או לטוסטים מפנקים
מאפה מהיר וטעים עם גבינות, פטריות ובצל
ואנחנו מבינים את הרצון לשמור אותם, באמת שכן
עכשיו רק נשאר שהילדים ייתנו אוקיי
200 קמח, 200 חמאה, 200 סוכר - והתוצאה אש
קרן אגם נותנת לאוזני פיל את השדרוג של החיים
לאוהבי הפיצות השמנמנות והרכות במיוחד
והתוצאה? אפילו יותר טובה מהרגיל!