אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
24.04.19

8 דרכים להפוך מצה למעדן

בימואלוס, מצה בריי בגרסה קלאסית ובגרסה מושחתת, טוסט מצה ועוד מנות טעימות

צילום: דרור עינב, אוכל טוב

אבי ביטון ילמד אתכם איך לתת למאכל הלאומי בפסח טאץ' איטלקי - סוג של מצה בריי פוגש סלט קפרזה. טעים בטירוף. למתכון: טוסט מצה במילוי מוצרלה ועגבניות

חיתוכיות מצה ושוקולד
צילום: שרית נובק, אוכל טוב

 הסיבה העיקרית שישראלים למדו לאהוב מצות היא השילוב הפנטסטי של מצה עם שוקולד. החיתוכיות האלה חוגגות את השילוב הזה עם שדרוג של חמאת בוטנים. למתכון: חיתוכיות מצה ושוקולד

 הנה דרך טעימה (ויפה) לנצל את הגודל של מצה: להשתמש בה כמו שמשתמשים בדפי פסטה. מוסיפים רוטב עגבניות ושני סוגים של גבינה ומקבלים לזניה כשרה לפסח. למתכון: לזניית מצות

שברי מצה עם קרמל ושוקולד
צילום: mako

ממתק ממכר לפסח שממש פשוט וקל להכין, וכל מי שטועם אותו לא מאמין שבתוכו מסתתרת לה מצה. למתכון: שברי מצה עם קרמל ושוקולד

בימואלוס
צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!

עד כמה הלביבות האלה טובות? אנחנו מחכים להן עוד מפורים כל שנה. תצטרכו בשבילן בסך הכל מצות, ביצים, תפודים וגבינה, ולא מעט איפוק, כי קשה לעמוד בפניהן. למתכון: בימואלוס לפסח

פרנץ' טוסט מצה
צילום: Elzbieta Sekowska, Istock

 זה שפסח עכשיו לא אומר שאי אפשר להתפנק עם פרנץ' טוסט, ההפך. במקום חלה משתמשים במצה ולא מוותרים על הכיף של החופש. למתכון: פרנץ' טוסט ממצה

מצה ברייט, טעימא
צילום: עודד קרני

לארוחת בוקר, ערב או ביניים, אין דבר כזה לא לאכול מצה בריי בפסח. הנה המתכון המנצח של פסקל פרץ-רובין למצה בריי. למתכון: המצה בריי של פסקל

מצה בריי מושחתת
צילום: דרור עינב, אוכל טוב

ולסיום מתוק, שדרוג מושחת ומופלא למצה בריי בגרסת קינוח מפנק: מילוי של בננות מקורמלות, שוקולד ועוד הפתעות. למתכון: מצה בריי אקסטרה מושחתת

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן