בלי לצאת מהבית: מתכוני הכנאפה שתוכלו להכין לבד
פריכה, במילוי גבינות ועם סירופ מתקתק מלמעלה שמסדר את העניינים. בטח כבר הבנתם שמשימת הפתיחה של נבחרת מאסטר שף עשתה לנו חשק עז לכנאפה, ובדיוק בשביל זה אספנו לכם את המתכונים הכי שווים שאפשר להכין בבית. רק אל תשכחו כוס תה בצד כדי לאזן את כל המתוק הזה


אטריות קדאיף, גבינה וסירופ מסוכר – אפשר להגיד שקינוח הכנאפה הפך לקונצנזוס בחברה הישראלית ואין ממש אנשים שיתנגדו לקחת ממנו ביס לצד כוס תה כדי לחמם את הלב והנשמה. הנבחרת של מאסטר שף (שלישי, אחרי החדשות, קשת 12) נפתחה עם המשימה הכי ישראלית - להכין את ארוחת השבת המושלמת. שתי קבוצות בחרו להכין כנאפה לקינוח ועשו לנו חשק למתוק שאפשר להכין לגמרי לבד גם בבית. אז קדימה חברים, תדליקו את הקומקום לתה, אנחנו מתחילים.
כנאפה במי זהר
נפתח במתכון שגרם לנו להשתוקק לכנאפה ולהרים את הכפפה. את המתכון המוצלח הזה הכינו שלושת מתמודדי מאסטר שף: איתיאלה היאט, מנאל איסמעיל ואירקלי גונשווילי, במשימה הראשונה של העונה ועם טוויסט מפתיע של מי זהר, הם הביאו את הכנאפה המסורתית לגבהים חדשים.

כנאפה מהירה
אם אין לכם הרבה סבלנות לבישול ואפיה, הגעתם בדיוק למקום הנכון. המתכון של אינס שילת ינאי הוא הדרך המהירה אל הכאנפה הביתית מלאה באהבה, חצי שעה של זמן הכנה ויש לכם את המנה מוכנה.

כנאפה חלומי
אם בא לכם להשקיע בקינוח טוב לסוף ארוחה מושלמת, נסו את הגרסה המשוכללת וקצת מתוחכמת של כנאפה עם מוצרלה וגבינת חלומי. אנחנו רק מדמיינים את הביס וכל בלוטות הטעם שלנו נפתחות.

כנאפה ריקוטה
אנחנו מודים, יש לנו התמכרות קלה והיא ולקינוח הנפלא הזה. שי לי ליפא פירגנה לנו במתכון לכנאפה מצוינת שתגרום לכם ולאורחים שלכם לעוף באוויר, והאמת? ההכנה כל כך פשוטה שיש מצב שתכינו כמה נגלות.

כנאפה של מסעדת יפו תל אביב
אנחנו מקווים שבקרוב מאוד המסעדות יחזרו לפעול ונוכל לטעום את הכנאפה המטריפה במסעדה של השופט האהוב חיים כהן, "יפו תל אביב". עד אז, השגנו לכם את המתכון כדי שתוכלו לנסות להכין אותה מבלי לצאת מהבית.

כנאפה ביתית מהירה
אז נכון, זאת לא ה-כנאפה המפורסמת שקונים בצפון הארץ או בירושלים, מאלה שעוברות בסודיות מדור לדור, אבל היא פיתרון מעולה למי שנתקע עם רצון עז ומעט תושייה. גם כאן מדובר בגרסה מהירה של הקינוח המתוק שתצא לכם פשוט וואו.

רולדת כנאפה
קבלו גרסה קצת שונה ומעניינת לקינוח המושלם הזה. כאן תמצאו את כל מה שטוב ברולדה יחד עם כל מה שטוב בכנאפה בקינוח אחד. אמנם תדרשו להשקיע בהכנה, אבל היא לגמרי שווה את זה. הכינו את עצמכם להתמכרות קלה.

כנאפה בשרית
מודים שלא חשבנו על הכיוון הזה בכלל, אבל רון יוחננוב הבריק עם מתכון לא רגיל. כנאפה מלוחה שהיא לא רק חגיגית ומרשימה, אלא גם הרבה היותר פשוטה להכנה ממה שאתם מדמיינים - לא תצטרכו קדאיף על הכיריים. התוצאה לא פחות ממטריפה ואם חיפשתם לעשות רושם על החברים שלכם זה בדיוק בשבילכם.
