
כנאפה חלומיחשבתם להפגיז עם כנאפה לחג? נסו את הגרסה המתוחכמת והמשוכללת: כנאפה עם מוצרלה וגבינת חלומי. תסלחו לנו על משחק המילים הזה, אבל אטריות זהובות, גבינות נמתחות וסירופ מתוק - זה באמת חלומי![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 26 ס"מ:
לסירופ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הסירופ: מרתיחים מים עם סוכר ומיץ ולימון. אחרי הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים. מניחים להצטננות חלקית. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מערבבים היטב את הקדאיף עם חמאה מומסת. 4מכניסים לתבנית מחצית מכמות הקדאיף, מיישרים ומהדקים היטב. מרצפים בחלומי ומעליה מפזרים מוצרלה. 5מפזרים מעל הגבינות את כל שאר הקדאיף, מיישרים ומהדקים. 6מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות, עד שהאטריות זהובות. כנאפה חלומי|צילום: בועז לביא, mako אוכל7מוציאים את התבנית מהתנור והופכים מעל צלחת. יוצקים את הסירופ עד שייספג בכל המנה. 8מפזרים מעל הכל פיסטוקים קצוצים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |