אוכל
אוכל

כנאפה חלומי

חשבתם להפגיז עם כנאפה לחג? נסו את הגרסה המתוחכמת והמשוכללת: כנאפה עם מוצרלה וגבינת חלומי. תסלחו לנו על משחק המילים הזה, אבל אטריות זהובות, גבינות נמתחות וסירופ מתוק - זה באמת חלומי

|mako אוכל| פורסם09:20
כנאפה חלומי (צילום: בועז לביא, mako אוכל)
צילום: בועז לביא, mako אוכל
Rating:4.5183reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 26 ס"מ:

  • 500 גרם אטריות קדאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם מוצרלה מגורדת
  • 200 גרם פרוסות חלומי

לסירופ:

  • 400 גרם סוכר
  • חצי כפית מיץ לימון
  • חצי כפית מי ורדים
  • כוס מים

לקישוט:

  • פיסטוקים טחונים

אופן ההכנה:

1מכינים את הסירופ: מרתיחים מים עם סוכר ומיץ ולימון. אחרי הרתיחה מורידים מהאש ומוסיפים את מי הוורדים. מניחים להצטננות חלקית.

>> מתכונים לשבועות

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מערבבים היטב את הקדאיף עם חמאה מומסת.

4מכניסים לתבנית מחצית מכמות הקדאיף, מיישרים ומהדקים היטב. מרצפים בחלומי ומעליה מפזרים מוצרלה.

5מפזרים מעל הגבינות את כל שאר הקדאיף, מיישרים ומהדקים.

6מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות, עד שהאטריות זהובות.

כנאפה חלומיכנאפה חלומי|צילום: בועז לביא, mako אוכל

7מוציאים את התבנית מהתנור והופכים מעל צלחת. יוצקים את הסירופ עד שייספג בכל המנה.

8מפזרים מעל הכל פיסטוקים קצוצים ומגישים.

>> למתכונים נוספים של המחלבה מבית יצחק

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il