N12
פרסומת

אמו של אחד החשודים: "אם הוא קשור לרצח – עליו להיענש"

גם אחרי שביהמ"ש התיר לפרסם חלק מפרטי חקירת הרצח בברנוער, בטוחה אמו של טרלן חנקישייב, החשוד כי סיפק את האקדח לחגי פליסיאן, שבנה חף מפשע. "הוא לא עשה את זה, הוא ילד טוב", אמרה בשיחה עם חדשות 2 באינטרנט אך הבהירה כי אם יתברר שטעתה יש לטפל בו בחומרה. שכני משפחת הרוצח: "פחדנו להתעסק איתם"

פורסם:
טרלן חנקישייב, רצח בבר נוער
הקישור הועתק
טרלן חנקישייב, רצח בבר נוער
"ילד טוב". טרלן חנקישייב

"הוא לא עשה את זה, הוא ילד טוב" - כך אומרת אמו של טרלן חנקישייב, אחד החשודים במעורבות ברצח בברנוער, בעקבות פרסום חלק מפרטי החקירה. האם בטוחה בחפותו של בנה ואומרת בשיחה עם חדשות 2 באינטרנט כי הוא כלל לא הכיר את החשודים הנוספים בזמן הרצח. חנקישייב, על פי החשד, הוא זה שסיפק את האקדח לחגי פליסיאן, החשוד כי פתח בירי בתוך המועדון.

"הרצח היה לפני ארבע שנים והבן שלי הכיר את שאר החשודים רק לפני שנה וחצי", הדגישה אמו של החשוד. "זה לא אפשרי שזה הוא - פשוט לא ייתכן, אני מכירה אותו טוב - הוא ילד טוב מדי בשביל לעשות דבר כזה נורא".

הכיר את החשודים בזמן הרצח?
הכיר את החשודים בזמן הרצח?

"מאז שהוא נעצר הוא פשוט נעלם"

עם זאת, היא ציינה כי אם תגלה שבנה אכן היה מעורב ברצח, כפי שעולה מהחשדות, צריך לטפל בו בחומרה: "אם הוא אשם - הוא צריך לקבל עונש, אין מה לעשות. אבל אני שקטה מאוד בקשר לזה", הסבירה.

את בנה טרלן היא לא ראתה כבר מיום רביעי האחרון: "מאז שהוא נעצר הוא פשוט נעלם. לא דיברתי איתו ולא שמעתי ממנו. אני מקווה שהכל בסדר איתו".

זירת הרצח בברנוער (ארכיון)
זירת הרצח בברנוער | צילום: AP, חדשות

שכנים של משפחת פליסיאן: היוו גורם מאיים

במקביל, מישהו שהיה פעם חברו של החשוד המרכזי ברצח - חגי פליסיאן - אומר לחדשות 2 באינטרנט כי "הוא תמיד עשה שטויות והתעסק בפשע. זה בכלל לא הפתיע אותי לראות שהוא נעצר". בניגוד לטענת אמו של טרלן חנקישייב, אמר האיש כי טרלן ופליסיאן היו בקשר מזה זמן רב.

חגי פליסיאן
החשוד המרכזי חגי פליסיאן | צילום: 0404 פייסבוק

שכנים של משפחת פליסיאן מפרדס כץ אמרו כי הם תמיד היו "גורם מאיים" מבחינתם. "תמיד פחדנו וידענו שאי אפשר להתעסק איתם, וככה גם היום אז אני מעדיף שלא להרחיב יותר מדי", סיפר אחד מהם.

 פענוח הרצח בברנוער - סיקור מלא: