הפוך על הפוך: כך תכינו את הבננות המטוגנות של בת-שי
חברי הנבחרת של מאסטר שף התמודדו הערב (ראשון) עם משימת הדחה לא פשוטה – הכנת מנה הפוכה, אבל על הדרך נדרשו להכין מנה נוספת מאותם המרכיבים - מה שהכפיל את הלחץ אבל הוליד יותר מנות להתענג עליהן. מעוגת המנגולד והבשר של אתי מורד, דרך הסינמון עם הטופי והפקאנים של חיים כהן ועד לטארט הבצלצלים של תאיר מורדוך, אלה כל המתכונים שהטריפו הערב את השופטים
עוגת מנגולד ובשר
עלים ירוקים עוטפים הפתעה: תערובת נהדרת של בשר וירקות שרופים, בתיבול נהדר.

טארט בצלצלים
מנת פתיחה או הלב של הבראנץ'? זה אתם תחליטו. מה שבטוח – זאת תהיה אחת המנות היפות על השולחן שלכם.

סינמון רול עם טופי ופקאן
טעמים נפלאים של בצק שמרים, קינמון, סוכר וחמאה, ואם כל זה לא מספיק – יש גם רוטב טופי ופקאנים.

בננות בטמפורה
בננה חמה ומטוגנת, בוטנים מקורמלים, קצפת וטופי – מתיקות פשוטה שקשה לעמוד בפניה.

טארטלט עגבניות ובצל
מנות אישיות קטנות ונהדרות עם בצק פריך-פריך בתחתית, ומילוי טעים-טעים של ירקות ובשמל.

כיסוני קינמון ופקאנים
קינוח עדין של בצק דק ממולא באגוזים מתובלים בסוכר וקינמון, ברוטב מתקתק של שמנת וחמאה.

טארט בננות הפוך
בננות מקורמלות, בצק פריך וריח מטריף של חמאה, או בקיצור: קינוח מושלם. רק שמרו על ריכוז בזמן הכנת הקרמל.
