אוכל
אוכל

טארט בצלצלים

מנת פתיחה או הלב של הבראנץ'? זה אתם תחליטו. מה שבטוח – זאת תהיה אחת המנות היפות על השולחן שלכם

|מאסטר שף| פורסם23:06
טארט בצלצלים - תאיר מורדוך (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.625reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 180 גרם קמח
  • 120 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות מים
  • 30 גרם גבינת קשקבל

למילוי:

  • 10 בצלצלי שאלוט
  • 120 גרם חמאה
  • כפית סוכר
  • 3-2 ענפי תימין
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות מים
  • 30 גרם גבינת קשקבל

אופן ההכנה:

1מעבדים בפולסים במעבד מזון את כל חומרי הבצק מלבד המים, עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את המים, והופכים בכמה שניות לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

2חוצים את בצלי השאלוט לרוחבם. במחבת ממיסים חמאה, סוכר, תימין ומלח, ומניחים את הבצלים על המחבת עם החלק החתוך כלפי מטה. מקרמלים ומוסיפים את המים.

3מוציאים את הבצק מן המקרר, מרדדים לעלה בעובי כ-2 ס"מ, ומכסים את הבצלים.

4אופים כחצי שעה ב-180 מעלות והופכים.

מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il