
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1מעבדים בפולסים במעבד מזון את כל חומרי הבצק מלבד המים, עד שמתקבלים פירורים. מוסיפים את המים, והופכים בכמה שניות לבצק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות. 2חוצים את בצלי השאלוט לרוחבם. במחבת ממיסים חמאה, סוכר, תימין ומלח, ומניחים את הבצלים על המחבת עם החלק החתוך כלפי מטה. מקרמלים ומוסיפים את המים. 3מוציאים את הבצק מן המקרר, מרדדים לעלה בעובי כ-2 ס"מ, ומכסים את הבצלים. 4אופים כחצי שעה ב-180 מעלות והופכים. מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |