אוכל
אוכל

עוגת מנגולד ובשר

עלים ירוקים עוטפים הפתעה: תערובת נהדרת של בשר וירקות שרופים, בתיבול נהדר

|מאסטר שף| פורסם23:06
עוגת מנגולד ובשר - אתי מורד (צילום: נתנאל ישראל, מתוך
צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"
Rating:4.531reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 כוסות ציר עוף
  • 10 עלי מנגולד גדולים
  • כוס אורז
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום
  • 200 גרם בשר טחון
  • חצי כפית כמון
  • כפית פפריקה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל
  • 1 עגבנייה
  • 1 חציל
  • 1 פלפל חריף קצוץ
  • כוסברה קצוצה
  • חופן צנוברים

אופן ההכנה:

1מחממים את ציר העוף בסיר רחב ומכניסים לתוכו את עלי המנגולד. מבשלים 5 דקות ומעבירים את העלים לקערה עם מי קרח לעצירת הבישול.

2בסיר קטן מבשלים אורז עם מים ומלח במשך 15 דקות.

3במחבת נפרדת מטגנים בצל קצוץ, שום ובשר טחון. מתבלים במלח פלפל, כמון, פפריקה אדומה וכוסברה קצוצה.

4שורפים עגבנייה, פלפל חריף וחציל על האש, ומוסיפים לתערובת הבשר.

5מוסיפים גם את האורז המבושל לתערובת הבשר.

6בתבנית מסדרים את עלי המנגולד כך שיכסו את הקרקעית ואת הדפנות, ומותירים עודף, כך שיהיה אפשר לכסות את המילוי. מפזרים צנוברים, ומעליהם ממלאים בתערובת הבשר וסוגרים במעטפת עלי המנגולד.

7אופים ב-190 מעלות במשך 30 דקות.

מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il