שם: איציק בטאשוילי

גיל: 37

מהיכן בארץ: אשקלון

תאריך לידה: 12.3.1980

מזל: דגים

מצב משפחתי: נשוי + 4

תאר את עצמך בחמש מילים:

יצירתי, אוהב אדם, אכפתי, סבלני ואוהב אוכל מושבע.

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך: 

  • אני לא אוהב כדורגל
  • מבשל ואופה ללא גלוטן וזה מפתיע את כולם
  • אשתי אומרת שהמטבח שלי הוא מעבדה
  • חולה על טיולי טבע
  • חייב מידי יום שישי קפה עם החבר הכי טוב שלי 


מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה ומאיפה?
אני לא מזמין אוכל ממסעדות. גם אם אני רעב באמצע הלילה אני פשוט מכין כל מה שבא לי.

מה אתה יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
שניהם אבל נראה לי שאוכל רחוב בעיקר.

על איזה מטבח גדלת?
בתור ילד קטן בעיקר על מטבח מסורתי, אבל מהר מאוד גידלתי את עצמי לתוך מטבחים נוספים כמו איטלקי ואסייאתי.

איזה מתמודד מהעונות הקודמות או שופט מזכיר אותך?
אני חושב שאני מאוד אוהב לנסות אוכל וטעמים חדשים כמו אהרוני. מצד שני אני גם מאוד אוהב אוכל של בית כמו השף חיים כהן.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
מייקל ג'קסון, הוא אחד האנשים שהכי רציתי לפגוש.

>>פספסתם? צפו בכל הפרקים של "מאסטר שף"

מה החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
בתור ילד אני זוכר את ריחות עשבי התיבול שסבתא שלי הייתה מייבשת, ואני עזרתי לה לטחון במכונת טחינה ידנית.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
הייתי בן 10 בערך וההורים לא היו בבית. חזרנו מבית הספר והכנתי לי ולאחי פתיתים וחביתה, לפתע המחבת עלתה באש ולא ידעתי מה לעשות, אז שפכתי מים על המחבת ושרפתי חלק מארונות המטבח. 

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל מגיל מאוד קטן ואהבתי לראות תוכניות בישול, בעיקר של השף ישראל אהרוני.

למי אתה הכי אוהב לבשל?
ברור שאני הכי אוהב לבשל לאישתי והילדים שלי, אבל גם למשפחה המורחבת והחברים.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
קלישאה שבטח לא שמעו אף פעם, אני אוהב לאכול הכל ובעיקר בשר ופסטות.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
בשר, פסטה ועשבי תיבול מכל הסוגים.

מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
להפעיל את כל החושים שלך במטבח.

מה יכתבו עליך בעיתון אוכל נחשב?
"אוהב לבשל לאנשים שהוא אוהב".

מה הסטייה הקולינרית שלך?
לנסות כל אוכל אפשרי כל עוד הוא כשר.

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

מה מנת הדגל שלך?
רוסטביף של חזה עגל.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
תמיד רציתי ללמוד את המטבח המולקולרי, הירידה לפרטים הקטנים ויצירת אשליה באוכל.    

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
כל פעם שאני יוצר מאפה חדש וטעים ללא גלוטן זה הכי מטורף מבחינתי.

רוצים לדעת עוד על כל חברי הנבחרת של "מאסטר שף"? בואו להכיר אותם:
סיון עמר, אדי בבייב, נאדיה עוויד, בר פינס, יהוידע ניזרי, לירון פרטוש, יהודה עמר, עמיחי שרפשטיין, מוזנא בשארה, בר אילון, ויקטוריה גוברמן, יוחאי גולןלריסה סלפיאן אשד

"מאסטר שף" משודרת בקשת, ערוץ 12