שם: מוזנא בשארה

גיל: 38

מהיכן בארץ: טירה, במקור מכפר קרע

תאריך לידה: 07.08.1979

מזל: אריה 

מצב משפחתי: נשואה +2

תארי את עצמך בחמש מילים:

אוהבת אנשים, מטבח אוכל וספרים. 

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:

  • אני לא אוכלת אוכל שנשאר מהיום שלפני
  • עד לאחרונה לא אכלתי כוסברה
  • אוהבת לארח וכמה שיותר אנשים, ככה זה יותר מאתגר
  • מכורה למשחקי הכס והארי פוטר
  • מקפידה לקנות ספר בישול מכל מקום שאני נוסעת אליו


מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה ומאיפה?
הזמנתי את הראמן המושלם ממסעדת "הירו ראמן" של השף אהרוני.

מה את יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
מולקולרי. 

על איזה מטבח גדלת?
מטבח ערבי-מסורתי.

לאיזה מתמודד או שופט מהעונות הקודמות את הכי מתחברת? 
אני מאוד מתחברת לאייל שני, בדרך החשיבה והניתוח שלו למנות ואנשים. ובדיוק כמוהו, גם אני שונאת אבוקדו עם לימון. 

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
לברק אובמה. 

>>פספסתם? צפו בכל הפרקים של "מאסטר שף"

מה הזיכרון הראשון שלך מהמטבח?
מגיל שלוש, כשאמא שלי ודודה שלי מכינות עוגה במילוי תפוחים מספר "מהמטבח באהבה". 

מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
אירחתי פעם כ-50 איש מהמשפחה שלי, והכנסתי את המאפים שהכנתי לחימום בתנור. הזמן עבר ושכחתי מהן, ופתאום כל המטבח התמלא עשן והמאפים משום מה עלו באש.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את מושפעת?

התחלתי לבשל בגיל ממש צעיר, וכשהייתי בתיכון כבר בישלתי רשמית. האוכל התחיל מאוכל שמבשלים בבית, ולאחר מכן התחלתי להתמכר לתוכניות אוכל וזה פתח את עיניי לעולם חדש של טעמים ושילובים שהתחלתי לנסות. 

למי את הכי אוהבת לבשל?
לכל משפחה שלי. בעלי והבנות, ההורים והאחים. 

#freeki #fish

A post shared by Dr. Muzna B (@dr_muzna_bishara) on

מה את הכי אוהבת לאכול?
פסטה או נודלס. 

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
קמח לסוגיו, בעיקר קמח מלא וכוסמין. ירקות מכל הסוגים והצבעים, אגוזים ותמרים. 

מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לאלתר כמה שיותר, משם מגיעות כל ההפתעות. 

מה יכתבו עלייך בעיתון אוכל נחשב?
"הזאת שמיזגה את המטבח הערבי עם מטבחי העולם".

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

מה הסטייה הקולינרית שלך?
אני אוכלת פירות עם שמן זית. פעם הייתי אוכלת סנדוויץ' שוקולד עם מלפפונים, היום אני כבר בכלל לא אוכלת שוקולד למריחה. 

מה מנת הדגל שלך?
פריקה בכל מיני שיטות בישול, ועוגות שמרים. 

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
כרגע המטבח האסייאתי. 

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
אכלתי כריש בתאילנד, ממש טעים דומה לסטייק בשר. 

רוצים לדעת עוד על כל חברי הנבחרת של "מאסטר שף"? בואו להכיר אותם:
סיון עמר, אדי בבייב, נאדיה עוויד, בר פינס, יהוידע ניזרי, לירון פרטוש, יהודה עמר, עמיחי שרפשטיין, ויקטוריה גוברמן, יוחאי גולן, איציק בטאשוילי, לריסה סלפיאן אשדבר אילון

"מאסטר שף": חמישי ושבת ב-21:00, ערוץ 12