שם: סיון עמר

גיל: 32

מהיכן בארץ: בת ים

תאריך לידה: 5.6.1985

מזל: תאומים

מצב משפחתי: נשואה + 1

תארי את עצמך בחמש מילים:

רגישה, אימהית, בשלנית, חברה ומצחיקה.

מה את יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
אוכל רחוב וקינוח מולקולרי.

על איזה מטבח גדלת?
גדלתי על מסורתי, מרוקאי ומיצרי.

איזה מתמודד מהעונות הקודמות או שופט מזכיר אותך?
המתמודדת שהכי התחברתי אליה הייתה רחל בן אלול, בשלנית נשמה כמוני.

>>פספסתם? צפו בכל הפרקים של "מאסטר שף"

מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
בגיל שבע או שמונה, בזמן שאימי בישלה פתחתי את התנור וזילפתי את העוף ברוטב והיא הייתה כל כך גאה ושמחה.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
בחנוכה שעבר הזמנתי את כל החברים אליי להדלקת נר ראשון. בזמן שכולם מחכים בהתרגשות לספינג' ולסופגניות, אני מגלה שבכלל לא שמתי שמרים בבצק. שלחתי את בעלי לקנות מהר סופגניות מהמאפייה.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל בגיל תשע בערך. הושפעתי בעיקר מהמטבח של הסבתות שלי, ובהמשך גם ממנות מכל העולם בדגש על המטבח אסייאתי.

#springroll

A post shared by Sivan סיון עמר (@sivanamarbiton) on

למי את הכי אוהבת לבשל?
למשפחה שלי.

מה את הכי אוהבת לאכול?
המאכל שהכי אהוב עליי הוא דגים.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
שום, ג'ינג'ר וכוסברה.

מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לבשל בציר ולא במים.

מה יכתבו עלייך בעיתון אוכל נחשב?
שבתור אחת שלא טיילה בעולם אני מכינה מנות גורמה מכל העולם.

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

מה הסטייה הקולינרית שלך?
הכנת המנות הכי מסובכות שקיימות.

מה מנת הדגל שלך?
ביף וולינגטון עם טאצ' אישי שלי.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח הויאטנמי.

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
מגוון מיוחד של פירות ים.

רוצים לדעת עוד על כל חברי הנבחרת של "מאסטר שף"? בואו להכיר אותם:
אדי בבייב, נאדיה עוויד, בר פינס, יהוידע ניזרי, לירון פרטוש, יהודה עמר, בר אילון, עמיחי שרפשטיין, מוזנא בשארה, ויקטוריה גוברמן, יוחאי גולן, איציק בטאשוילי, לריסה סלפיאן אשד

"מאסטר שף" משודרת בקשת, ערוץ 12