שם: אדי בבייב

גיל: 26

מהיכן בארץ: רמלה

תאריך לידה: 16.10.1991

מזל: מאזניים

מצב משפחתי: בזוגיות 

תאר את עצמך בחמש מילים:

חרוץ, שאפתן וראש מאוד יצירתי.

חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:

  • יש לי פחד גבהים
  • מעריץ של אלביס פרסלי
  • חלום ילדות שלי לדעת לנגן בגיטרה
  • יש לי פטיש לכובעים 
  • אני לא אוהב עגבניות 
_OBJ


מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה ומאיפה?
לפני שבוע ממסעדת "נאם".

מה אתה יותר, אוכל רחוב או מולקולרי?
אוכל רחוב!

על איזה מטבח גדלת?
המטבח הבוכרי.

איזה מתמודד מהעונות הקודמות או שופט מזכיר אותך?
השף חיים כהן.

לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
הייתי רוצה לבשל לשף גורדון רמזי.

>>פספסתם? צפו בכל הפרקים של "מאסטר שף"

מה החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
הבצק הראשון שאמא שלי לימדה אותי להכין.

מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
בישלתי ארוחה שלמה ושכחתי להדליק את הגז.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל בגיל 17 ואני מושפע מסגנון אסיאתי ואיטלקי.

למי אתה הכי אוהב לבשל?
לבת הזוג שלי.

מה אתה הכי אוהב לאכול?
בשר על האש.

זה����מה שנקרא הצגה!!! כיסוני דושפרה בציר בקר עם משמשים ירוקים חמוץ!! אבל טעיםםם!!����#מאסטרשף#masterchef#אוכלשלבית#אוכלשלאמא#אוכלטעים#אוכלבוכרי

A post shared by אדי בבייב (@edi_babyev) on

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?

כוסברה, שום ושמן זית. 

מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לבשל תמיד עם חיוך.

מה יכתבו עליך בעיתון אוכל נחשב?
"שף עם טעמים פורצי גבולות".

מה הסטייה הקולינרית שלך?
לקחת חומר גלם פשוט ולבנות ממנו את הבלתי אפשרי.

>>בואו להיות חברים בעמוד הפייסבוק של "מאסטר שף"

מה מנת הדגל שלך?
סיגר ממולא בכבדי עוף ושומן כבש, מעוטר בכוסברה ואריסה לצד טחינה ירוקה.

איזה מטבח הכי מסקרן אותך?
המטבח התאילנדי.

מהו המאכל הכי מטורף שיצא לך לטעום?
פאד קפאו בתאילנד. זה תבשיל של בשר טחון עם רוטב צדפות חריף, על מצע אורז ומעל הכל ביצת עין וכוסברה.

רוצים לדעת עוד על כל חברי הנבחרת של "מאסטר שף"? בואו להכיר אותם:
סיון עמרנאדיה עוויד, בר פינס, יהוידע ניזרי, לירון פרטוש, יהודה עמר, בר אילון, עמיחי שרפשטיין, מוזנא בשארה, ויקטוריה גוברמן, יוחאי גולן, איציק בטאשוילי, לריסה סלפיאן אשד

"מאסטר שף" משודרת בקשת, ערוץ 12