חוזרים למקורות: חמישה מתכונים ביתיים שיעשו לכם את הסופ"ש
מודים, לראות את חברי נבחרת העשור של "מאסטר שף" מתרוצצים בין הסירים והמחבתות במטרה להכין את המנה שמחזירה אותם לשורשים, עורר בנו געגועים עזים לאוכל שמסמל עבורנו בית. לכן, מצאנו חמישה מתכונים שיתאימו בול לסופ"ש. כן, יש גם מתכון היסטרי לפלאפל ביתי של אהרוני

אחרי שראינו את חברי נבחרת העשור של "מאסטר שף" חוזרים למקורות ומכינים את המנות שמספרות את סיפורם ומהוות חלק מהדנ"א המשפחתי שלהם, נתקפנו בגעגועים עזים לאוכל שמסמל עבורנו בית. אז רגע לפני שהמתמודדים יעלו שוב על הסינרים וייצאו לקרב ברבע הגמר, מצאנו חמישה מתכונים ביתיים במיוחד - שמוכיחים שאין כמו אוכל של בית.
מטבוחה של אמא
בואו נודה באמת, אין כמו לנגב חלה טרייה במטבוחה ביתית המכילה בתוכה עגבניות, שום ופלפלים קלויים. כל מה שאתם צריכים עבורה זה כמה עגבניות טובות, מגוון של פלפלים טריים, שיני שום ושעה בלבד של עבודה. מעכשיו אין תירוצים, אתם פשוט חייבים לנסות להכין.

קציצות עוף עם חומוס וירקות
אחרי שניגנבו את המטבוחה, הגיע הזמן למנה העיקרית - קציצות עוף עסיסיות עם חומוס וירקות. מצד אחד זו מנה ביתית ומנחמת, ומצד שני מדובר במנה שלגמרי יכולה להפוך לכוכבת של הערב. בינינו? אין יותר בית מקציצות טעימות, אנחנו מחכים לזה כל סופ"ש מחדש.

קציצות בקר ברוטב עגבניות שרי
לפעמים נדמה שקציצות הן הבחירה הבטוחה, כזו שתשאיר את כולם מרוצים, אך לא מופתעים מדי. למזלנו, תמיד אפשר לסמוך על אבי לוי שיביא לנו מתכון היסטרי לקציצות חריפות, עם טאץ' של מתוק, כאלו שיגרמו לכם לנשנש מהסיר - כי ממש לא תספיקו להגיע לצלחת.

פלאפל של אהרוני
נכון, כשחושבים על מנות שמכינים בבית, לרוב פלאפל זאת לא המנה הראשונה שעולה לראש - וחבל. המתכון הזה של לא אחר מישראל אהרוני, יגרום לכם להפשיל שרוולים ולהתחיל לכדרר. מילה שלנו - אתם תסיימו את הערב מרוצים ודבוקים לספה.

קוסקוס ביתי
אין כמו קוסקוס, במיוחד כמו קוסקוס ביתי מעשה ידיה של סמדי בומבה. אם לרגע התלבטתם באיזה מתכון לבחור, אל תחשבו פעמיים, כי סמדי בומבה? בהחלט לא טועה. קדימה, למה אתם מחכים? יש עוד עבודה לפנינו (שלגמרי שווה את זה).
