אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

קוסקוס ביתי

אם הייתם יכולים להשתמש רק במתכון קוסקוס אחד, זה המתכון. סמדי בומבה לא טועה

|null| פורסם15:49
קוסקוס עם ירקות (צילום: דניאל לילה,  יחסי ציבור )
צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור
Rating:4.5138reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג סולת
  • 4 כוסות מים
  • כפית מלח
  • כוס שמן
  • מעט פלפל לבן
  • 1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

1מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה.

2מטפטפים על הסולת כוס מים, מערבבים ביד ויוצקים עיגולים קטנים. יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות.

3מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפוי מומלץ לערבב בצורה סיבובית עם שתי כפות ידיים.

3מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס את כפית המלח, כוס השמן ואת הפלפל הלבן.

4ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים בפנים את גרגירי הקוסקוס.

5מביאים לרתיחה של 45 דקות.

6שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (יוצא גוש), שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים.

7לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש, ובעזרת היד מפוררים אותו.

8שוב מעבירים אותו בנפה.

9 מוסיפים 1/4 כוס שמן, מערבבים ומחזירים לסיר האידוי לעוד 30 דקות.

אופן הכנה:

1מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומ

אופן הכנה:

1מניחים את הסולת בקערה שטוחה ומעט עמוקה.

2לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות

3מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים.

3לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס.

4ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים)

5מביאים לרתיחה של 45 דקות.

6שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים

7לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן.

8שוב מעבירים אותו בנפה

9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות

עט עמוקה.

2לוקחים כוס מים ומתחילים ע"י טיפטוף על הסולת את המים, מערבבים ביד ליוצקים עיגולים קטנים, יש לשים לב לא לשפוך את הכוס במכה אחת, טיפות טיפות

3מנפים את הפירורים בנפה עדינה, אחרי הניפי מומלץ לערבבו בצורה סיבובית בן שתי כפות ידיים.

3לוקחים 1 כפית מלח, 1/4 כוס שמן מעט פלפל לבן מערבבים ביחד עם גרגירי הקוסקוס.

4ממלאים את סיר האידוי של הקוסקוס במים, מניחים את גרגירי הקוסקוס הסיר אידוי (החורים)

5מביאים לרתיחה של 45 דקות.

6שופכים את הקוסקוס לקערה עמוקה (זה יוצא גוש) שופכים עליו 3 כוסות מים ומניחים בצד ל15 דקות לספיגת המים

7לוקחים מזלג ומתחילים לגרד את הגוש , ובעזרת היד מפוררים אותן.

8שוב מעבירים אותו בנפה

9 מוסיפים 1/4 כוס שמן לערבב ולהחזיר לסיר אידוי לעוד 30 דקות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il