mako
פרסומת

אם סופגניות אפויות - אז רק אלה

כאילו שלא מספיקה הטרחה בהכנת סופגניות - לפינאלה צריך עוד לטגן אותן בשמן עמוק, מה שגם מסריח את הבית, גם נגמר לפחות חצי מהפעמים (לפחות אצלנו) בכווייה וגם מוסיף אלמנט לא מבורך של לא נודע: הבצק מוכן? ואולי עדיין לא? זה נחשב שמן חם? ואולי חם מדי? בקיצור, סופגניות אפויות

מערכת mako אוכל
mako
פורסם:
עוגת סופגניות
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

עוגת סופגניות

איך הופכים סופגנייה למאכל מאוזן יותר? אופים אותה כמובן, במקום לטגן. ואיך שומרים שתישאר מפתה ולא תאבד את כל הקסם הסופגנייתי? זה קל: פשוט מבקשים מתומר אומנסקי להכין אותה. תראו איזה יופי.

סופגניות אפויות אווריריות ורכות
סופגניות אפויות אווריריות ורכות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

סופגניות אפויות אווריריות ורכות

וזה מתכון של עדיקוש, שלא מסתפקת בשמן במקום שבו אפשר להוסיף חמאה, ואנחנו מתים על זה. האם הסופגנייה הזו משתווה לסופגנייה מטוגנת? כנראה שלא, אבל זה כל כך טעים שאין לנו בעיה לייצר עבורה סקציה משל עצמה.

מריטוצו
מריטוצו|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

מריטוצו

עוד מתכון של עדיקוש, והפעם לסופגנייה האיטלקית שנכנסה פה לאופנה לפני כמה שנים ולמרבה השמחה מסרבת לצאת ממנה. האם לא מדובר בלחמנייה? בהחלט כן, מדובר בלחמנייה לכל דבר, אבל כזו שממולאת בתועפות של קרם וניל ומכוסה באבקת סוכר, כך שמהצניעות הלחמנייתית לא באמת נשאר הרבה.

מיני סופגניות נתלשות
מיני סופגניות נתלשות|צילום: קרן אגם, אוכל טוב, mako

מיני סופגניות נתלשות

מתכון של קרן אגם למעין עוגה של המון סופגניות קטנטנות, הושט ידך ותלוש אחת. מושלמת לאירוח, יפהפייה וטעימה בהתאם. אם קרן אגם קצה בטיגון סופגניות, מי אנחנו שנמשיך לעשות את זה.

סופגניות אלפחורס אפויות
סופגניות אלפחורס אפויות|צילום: נטלי לוין, mako אוכל

סופגניות אלפחורס אפויות

כאן אנחנו פונים לאוהבי האלפחורס הרבים, שרוצים להתאים גם את מאכלי החנוכה לטעמי ריבת החלב והקוקוס האהובים עליהם. נטלי לוין מלמדת איך עושים את זה אפוי, וליהנות מכל רגע.

חג שמח!

מצאתם טעות לשון?