
המצרכים :לבצק:
למילוי:
אופן ההכנה:1הבצק: לשים במיקסר את כל חומרי הבצק פרט למלח כ-10 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים במגבת. מתפיחים עד להכפלת הנפח, כשעתיים (לזירוז התפיחה אפשר להכניס את הבצק לתנור שחומם מראש ל-40 מעלות. חשוב מאוד שהבצק יהיה מכוסה, כדי שלא ייווצר קרום). 3מחלקים את הבצק לכדורים של 90 גרם. 4מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים את כדורי הבצק בצמידות. אם נשארים כדורי בצק אפשר לאפות אותן בנפרד, ביחד או ביחד בתבנית נוספת. 5מורחים את הסופגניות בשמן, מכסים במגבת ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח. 6אופים את הסופגניות ב-175 מעלות 25-30 דקות. מצננים. 7מפזרים אבקת סוכר וממלאים את הסופגניות בריבה. רצוי לאכול חמים. אם לא אוכלים מיד, מחממים מעט לפני ההגשה. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |