אוכל
אוכל טוב

9 מתכוני קציצות שאנחנו אוהבים במיוחד

כל בר דעת יודע שלפעמים זו העת לקציצות בקר ולפעמים לקציצות עוף (וכן, יש גם עת לקציצות הודו), שלפעמים מוטב לקציצות להיטגן בשמן ולפעמים להיצלות בתנור, לפעמים לבלות בסיר עם רוטב ולפעמים להיזלל ישר מהמחבת. מתוך מחשבה עמוקה על כל האפשרויות לעיל, בחרנו עבורכם את מתכוני הקציצות הכי טובים שלנו

אוכל טוב | פורסם 11/04/18 11:51 
קציצות צלויות או מטוגנות (צילום: הילה קריב, ביסים קטנים, כתר)
צילום: הילה קריב, ביסים קטנים, כתר