טיפ גאוני לחיתוך פטריות
קבלו את הזוכה הגדול בתחרות "איך לא חשבנו על זה קודם": האק לחיתוך פטריות שיחסוך לכם זמן (ובואו, בעיקר ניג'וס), ויוציא לכם פרוסות פטריות מושלמות בגודל אחיד. מרק פטריות עשיר – הנה אנחנו באים

יש בהחלט ירקות הרבה יותר מעיקים לחיתוך מאשר פטריות (אנחנו מסתכלים עלייך, דלורית), אבל שמכינים תבשיל שכולו מבוסס על פטריות, וצריך לחתוך לפרוסות שתי סלסילות לפחות – גובה המועקה בהחלט עולה. שלא לדבר על זה שצריך להבריש אותם קודם אחת אחת כדי שלא נאכל חול.
אז תראו איזה טיפ מצאנו לכם, ובזכותו ייתכן שלעולם לא תצטרכו לחתוך יותר פטריות – לוקחים את פורס הפלסטיק של הביצה הקשה, מניחים בתוכו פטריה, ומורידים עליה את הגיליוטינה. מתקבלות פרוסות מושלמות ואחידות בגודלן שגם ייטגנו באופן אחיד. ואת זה אף יד שאוחזת בסכין לא יכולה לעשות (טוב, יד שלנו, לא של שף).

ועכשיו נשאלת השאלה, מה תעשו עם כל הפטריות האלה שפרסתם בכמה דקות ספורות? או. יש לנו כמה רעיונות לא רעים:
סלט פטריות חםבעשר דקות שיהיה מושלם ליד מנה עיקרית (או סתם ליד חומוס).
רוטב פטריות חלבי, קרמי עשיר ומפנק שיכול להעשיר ממש כל מנה.
בורקס פטריותחתיך במיוחד: מכינים מלית פטריות וקולעים את בצק העלים לצמה מהממת.
קיש פטריות מושלםשל חנושה, עם בצק שק"ם קליל ותועפות פטריות.
מרק פטריות צרפתיעשיר ומנחם שגורם לנו ממש לרצות שיהיה כבר חורף.

ניסיתם? הצלחתם? שתפו אותנו ואת כל מי שצריך לדעת מזה.