
המצרכים :
אופן ההכנה:1מאדים את בצלי השאלוט בחמאה במשך מספר דקות. 2מוסיפים את השום וזר התבלינים. 3מוסיפים את פרוסות פטריות השמפיניון ומאדים במשך 2 דקות. 4מוסיפים את ציר העוף ומבשלים במשך 5 דקות. 5מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים במשך מספר דקות. 6מוציאים את זר התבלינים ושיני השום. 7טוחנים את המרק בבלנדר או מעבד מזון ומתקנים תיבול. 8מאדים במחבת עם שמן זית את פטריות היער ומוסיפים בסוף קצת בצלי שאלוט קצוצים, פטרוזיליה ומעט מלח ופלפל שחור. אופן ההגשה: מוזגים את קרם הפטריות לצלחות מרק, עליהם מניחים במרכז מעט פטריות יער, מטפטפים מסביב שמן אגוזי לוז ומפזרים עירית קצוצה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |