
דובשניות? אנחנו מכינים השנה לבקוכןעוגיות הדבש הגרמנית לבקוכן ממש מזכירות את הדובשניות שלנו - אפילו בציפוי! - אלא שבניגוד אליהן הן נאפות בתבנית ונחתכות לריבועים, ולא מגולגלות אחת אחת. למה אף אחד לא אמר לנו שזה אפילו יותר מרשים ככה?![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 20*30 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים בסירעל להבה נמוכהדבש, חמאה, סוכר ומלח תוך ערבוב מתמיד. כשהסוכר נמס והתערובת מתחילה לבעבע מורידים מהאש ומניחים בצד לצינון כ-15 דקות. 2מוסיפים את הביצים וטורפים בזריזות כדי למנוע מהן להתבשל. 3מוסיפים קינמון, קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת בצק דביק. מעבירים את הבצק למקרר ל-3-4 שעות. 4מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי. 5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את הבצק פנימה. מרטיבים מעט את הידיים ומשטחים את הבצק בתבנית. 6אופים כ-30 דקות או עד הזהבה מלאה. קיסם שננעץ בעוגה צריך לצאת יבש. 7מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר ומיץ לימון עד איחוד. 8משטחים את הציפוי על העוגה בזהירות. מניחים לצינון מלא ורק אז חותכים לריבועים. הגרסה הגרמנית לדובשניות|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש >> והנהמתכון לדובשניותקלאסיות ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |